Skocz do zawartości

Soczewki czy xenony ??? kto doradzi ??? e-46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja subiektywna rada. Kup oryginał BMW.

Widziałem te lampy na E46 - wyglądają jak wymontowane z innego auta innej marki. Coś w stylu tylnych lamp "lexusa" przynajmniej ja to tak widzę.

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
ja tez bym wolał xenon/bixenon oryg. bmw

zgadzam się z kolega albo oryginały albo wcale. Lampy inpro mi wcale nie imponują- kolega w e36 ząłożył i skarzył się że świeca gorzej.

Opublikowano

ja bym bral ksenony orginał :)

ja kiedys miałem autko w którym były lampy DEPO normalnie to była porażka.............................. :duh:

pozdro Tomek

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano
witam!!!na allegro ostatnio pojawiły sie lampy angel eyes z ringami i soczewkami np : http://www.allegro.pl/item147850079_bmw_3_e46_01_03_4xringi_clear_soczewki_chrome.html

co sądzicie na ten temat ???warto w takie coś zainwestować czy lepiej dołożyć i kupić poprostu bixenony???z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi!!! :clap:

Ja mam ten sam dylemat tak wiec juz wiem czego chce, dobrze ze nie kombinowalem z tymi przetwornicami i innymi lampami typu tuning :)

poprostu kupie sobie xenony jak bedzie przyplyw gotowki :)

Tomik GD
Opublikowano

Dzieki za wszystkie podpowiedzi :wink: jednak zdecyduję sie na bixenony - IN PRO to koszt ok 1200zł a więc to samo co wymiana moich zwykłych na bixenony (tyle mi powiezieli dopłaty)-montaż gratis :lol:

Nie wiem tylko czy instalacja pasuje do bixenona - słyszałem o zapalających się kontrolkach awari świateł na desce rozdzielczej po wymianie na xenony !!! Słyszeliście coś o tym ????? Czy komputer nie sfiksuje po zmianie lamp ???Pozdro !!! :cool2: