Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem tu juz o moim małym problemie a mianowicie o lekkim przyduszaniu sie autka podczas przyśpieszania.

Ostatnio zauważyłem ze jesli powiedzmy na 4 biegu przytrzymam od 2 do 6 tys. obrotów to auto sie normalnie rozpedza ale ma w miedzyczasie kilka ledwie wyczuwalnych pauz - ciezko to wytlumaczyc, to tak jakby brakowalo momentami odpowiedniego cisnienia paliwa.... :roll:

podobnie jesli przyspieszam delikatnie...

Ciezko mi to zdiagnozowac bo wskazniki nie pokazuja zadnego niepozadanego znaku.

Gdzie moge szukac wiec przyczyny?

PS. Wydaje mi sie tez ze autko jest zdecydowanie zwawsze zanim sie rozgrzeje do normalnej temperatury :roll:

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano
jedyne co ci moge pomoc to NIE POLECAM "cisnac" bemki na zimnym... Zadne autko tego nie lubi a bema szczegolnie...
B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano
jedyne co ci moge pomoc to NIE POLECAM "cisnac" bemki na zimnym... Zadne autko tego nie lubi a bema szczegolnie...

Nawet mi to nie w głowie ;) Ta przewaga jest juz widoczna w dolnym zakresie obrotow.

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P