Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://moto.allegro.pl/item145743261_bmw_735_1990_sportowe_skory_pelne_wyposarzenie.html

Miałem blisko więc podjechałem . Informacje zamieszczam dla tych , którzy również rzucili na nią okiem .

Ogólnie powiedzmy że "przejdzie" za swoją cenę . Nie widać jakiś chamskich prób odmłodzenia w zakresie blacharsko-lakierniczym . Jest po opłatach , skóry nie idealne ale jest lepiej niż dobrze.

W ogłoszeniu przebieg 192kkm - na budziku 211kkm . Przy silniku wisi karteczka "wymiana oleju przy 192kkm w 08.2003" .

Przód raczej nie ruszany , maska sama odskoczyła przy otwieraniu . Szpary przy klapie bagażnika się nie zgadzają , woda w kufrze ale zaglądałem pod wykładzine i wygląda na org .

Zawieszenie z przodu jak i z tyłu sobie popukuje . 3 bieg bez zgrzytu nie wejdzie . Klima działa . Układ hamulcowy sprawny - nic nie bije .

Skorodowane ranty/brzegi przednich drzwi (od kierowcy zaawansowane) .

Wydech tej zimy już nie przeżyje . Opony bdb . W silniku oprócz zaworów coś sobie szeleści nieładnie . Swieża chłodnica .

Książka serwisowa do 2003 roku . brak jakich kolwiek rachunków .

Ja sobie dałem spokój ze względu na niezbyt miłą rozmowe ze sprzedającym handlarzem - z początku potraktował mnie jak małolata , któremu da się wszystko wcisnąć , po paru zdaniach zjechał z tonu ale już było za póżno dla niego ;) Odniosłem wrażenie że wie że "coś siedzi" w skrzyni ...

Edytowane przez Mehow
marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
No tak, kolejny z 'pelnym wyposazeniem', ktory nie ma nawet poduszek powietrznych. :duh:

no co ty nie wiesz ze jak są skóry to juz jest full full wypas na maxa ;)

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz