Skocz do zawartości

Proźba serdeczna o pomoc z odkodowaniem radia!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Jestem tu nowy i odrazu mam proźbę o pomoc!!!

A chodzi mi o cod do Radia BMW Bavaria C BUSINESS RDS, po wymianie akumulatora wszysko wzioł szlak, autko jest sprowadzone dzwoniłem do faceta co u niego kupiłem ale nawet nicchciał ze mną gadać co teraz robić!!!!!!!! Czy poprostu wyżucić te radia, ale szkoda??? Proszę o pomoc!!!! :modlitwa:

Opublikowano
jesli dostałes do auta instrukcje odsługi,ksiazki rozne to w tym poszukaj bo nieraz w papierach wala sie paszport radia albo jakies info o kodzie,niemcy maja tez nieraz przyklejona kartke z kodem na radiu,jak pociagniesz radio to moze tam cos bedzie .pozdro
Opublikowano
Dzieki chłopaki, ale w papierach nic niema na radiu też bo już je mam wyjęte wienc, no coż może poprostu powiedzieć trudno i coś kupić konktetnego!!!!!???
Opublikowano
mozesz sprobowac u kolesi co zajmuja sie radiami,CBkami itd.nieraz potrafia cos z takimi problemami zrobic.pozdro