Skocz do zawartości

pokretla ! jak to z nimi jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moim kolejnym problemem jest ustawienie odpowiedniej temperatury w aucie. albo jest za goraca albo za zimno. w sumie to ja nie wiem do czego sluzy to 2 pokretlo.

http://www.cwaniak.pl/pokretla.jpg

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
kurcze dziwne! ja regulije tym po stronie kierowcy i grzeje mi wszedzie a ten po str pasazera wydaje mi sie ze nie reaguje ma krecenie ! co to moze byc ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

Opublikowano
...dodam jeszcze do słów MarcinPioneer, że jak masz na minimum pokrętło kierowcy to pokrętłem pasażera możesz sobie kręcić i nic nie będzie grzało...musisz wyjść z minimum kierowcy wtedy temperatura pasażera będzie działać... jeśli tak nie jest to może jeden elektrozawór się zawiesił...
Opublikowano
hmmmm teraz mam do myslenia,, zaraz jak bedzie to mozliwe to pojde sprawdzic jak to u mnie z tym jest, oby dzialalo.

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

Opublikowano
...dodam jeszcze do słów MarcinPioneer, że jak masz na minimum pokrętło kierowcy to pokrętłem pasażera możesz sobie kręcić i nic nie będzie grzało...musisz wyjść z minimum kierowcy wtedy temperatura pasażera będzie działać

O widzisz zapomniałem tego dopisać,a wiem,że miałem to zrobić-tylko pdczas pisanie z głowy mi wyleciało.

Opublikowano
...dodam jeszcze do słów MarcinPioneer, że jak masz na minimum pokrętło kierowcy to pokrętłem pasażera możesz sobie kręcić i nic nie będzie grzało...musisz wyjść z minimum kierowcy wtedy temperatura pasażera będzie działać

O widzisz zapomniałem tego dopisać,a wiem,że miałem to zrobić-tylko pdczas pisanie z głowy mi wyleciało.

jesli masz lewe pokretlo na maksa ( poczujesz taki przeskok ) to tez masz temp w trybie awaryjnym i grzeje na maksa, ustaw z 22 stopnie tu i u pasazera i zobacz co sie bedzie dzialo

Była E34 M50 2.5 24v :) czerwona

Była Lancia Lybra 2.4 jtd SW lx 2000

Jest Citroen c5 2.2 hdi 2001 exclusive

Jest E34 524 td 1991

1997 YZF 750R (4hd)- sold- nastepny sezon juz hayabusa

http://img244.echo.cx/img244/9103/podavatar6bx.jpg

Opublikowano
jaki czujnik? do czego ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

Opublikowano
oooo, a mozna wiedziec gdzie dokladnie on sie znajduje ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl