Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 600

Ale full opcja jest :)

troche duzo...

a uprzedze innych, nie ma czegos takiego jak full opcja w bmw:) jakbys wymienil co tam jest odrazu by sie znalazlo z pare podstawowych rzeczy brakujacych do full opcji pomijajac m pakiety i individuala.

byles juz ogladac to auto? bo cos mi sie te drzwi nie podobaja, sprawdzalem u mnie i tak nie odstaja.

napisalbys cos wiecej o tym aucie, czy sprowadzane, z kad ktory wlasciciel itp itd, ale tak czy inaczej wydaje mi sie ze troche drogo, ja dokladnie w zeszylm roku 318is kupilem za 4 tys euro od pierwszego wlasciciela. wiec wydaje mi sie ze teraz 97 powinien tez byc za tyle, ale jakby byl w dobrym stanie, bezwypadkowy to nieraz warto dac te 2 tys wiecej

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
A jak tu jest z silnikami i rozrządem, bo właściciel twierdzi, że łańcucha nie trzeba wymieniać. To jest prawda?
Opublikowano
spojrz na pierwszego linka ze zdjeciami tam faktycznie dzwi sa jakos dziwnie zagiete i nie rowne szczeliny , na zdjeciach z drugiego linku szczeliny w dzwiach sa jednakowe i drzwi wygiete nie sa,moze w miedzyczasie mial jakas stłuczke :D