Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cze koledzy i koleżanki. Zapaliła mi się poduszka, więc chyba nie ma wyjścia i musze podpiąć się pod kompa. W http://www.auto-chip.pl/ chyba biora 100 zł, a gdzieś taniej się da we Wrocławiu? Poza tym oni zawsze mają fuul roboty...
Opublikowano
Znam Wiesia własciciela zakładu zrobi Ci to dobrze i od razu zdiagnozuje problem dlaczego Ci się zapaliła kontrolka poduszki.Jest jeszcze warsztat przy wylocie na Poznan

Stando - Psary

B&W - karkonowska/bardzka (koło BP)

Inchcape - Karkonowska (ASO BMW)

Auto-chip (boczna legnickiej) - ale tylko elektronika !!

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tez tak zakładam i własnie na to licze :)
Opublikowano
witam kupilem wlasnie bmw 318tds i chce wymienic olej,filtry. ile oleju wchodzi do tego silnika ico jeszcze powinienem sprawdzic lub wymienic. samochod jest nieznanego pochodzenia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tym Wiesiem to żart?

Kolego czy myslisz ,że nie mam co robić tylko żartować Auto-chip Wiesław Be.......

nie no cos Ty, więc jednak Auto Chip - dzieki Ci bardzo :)

Opublikowano
Zapaliła mi się poduszka............chyba biora 100 zł, a gdzieś taniej się da we Wrocławiu?

No to powiem Ci że nieźle kasują we Wrocławiu , bo ja w zeszłym tygodniu w Mysłowicach zapłaciłem za skasowanie błedu poduchy 15 zł.

Opublikowano
zapłaciłem za skasowanie błedu poduchy 15 zł.

no tak, ale nie bylo to przypadkiem komputer diagnostyczny typu: laptop + interface z allegro + program z jakiegos p2p...? bo normalne sprzety to raczej bardzo drogie sa, jak juz zdaje sie ktos wyzej napisal, wiec licza sobie srogo, nawet za taka pierdole jak blad poduchy...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
byłem u nich i usuneli blad poduszek (był problem z napinaczem pasa kierowcy) i dodatkowo zalozyli symulator - 100 zł
Opublikowano
nie no cos Ty, więc jednak Auto Chip - dzieki Ci bardzo

Ja nie polecam tego zakładu. Zauważyłem , że dużo prac mechanicznych robionych jest doraźnie na zasadzie "skleił pan plastik który za chwilę odpadnie". Panuje tam syndrom masówki. Masz problem z duperelą a wymienią poł silnika aby na koniec okazało się , że wąż dziurawy.

Obudowę wiatraka pokleili i policzyli tyle co za prawie nową bez vat bo czekać na części nie lubią. Termin na dzisiaj a auto robione będzie za tydzień no chyba że coś oczywistego i z marszu. Ale przez tydzień to auto stoi na ulicy (praktycznie bez ochrony), w ciemnym strasznym miejscu gdzie moje bmw straciło 2 wkłady lusterek. Odpowiedzialności za kradzież nie biorą ... Nie wierzysz to zapraszam o 22:30 na przedmiejską : http://www.auto-chip.pl/Data/Kontakt.html

Opublikowano

no tak, ale nie bylo to przypadkiem komputer diagnostyczny typu: laptop + interface z allegro + program z jakiegos p2p...?

Dokładnie taki zestaw tam maja , ale w przypadku zaświecenia poduszki które powstało po przesunieciu fotela jest to wystarczające , a cena za usługę kilka razy mniejsza .

Opublikowano

ale w przypadku zaświecenia poduszki które powstało po przesunieciu fotela jest to wystarczające , a cena za usługę kilka razy mniejsza .

no dokladnie, do prostych rzeczy jak najbardziej. kiedys w rawiczu musialem sie podlaczyc to skasowali 50, ale to z przyjazdem... szkoda tylko, ze taki sprzet wysiada przy powazniejszych usterkach i jest z nim zazwyczaj sporo problemow...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bylem u nich juz 2 razy ale tylko z elektryka, mechanika mam kolege
  • 1 rok później...
Opublikowano
Odświeżę trochę temat. Odnośnie kosztów w Auto Chipie kasowanie błędu poduszki 100zl w Stando 50zl. Wiec różnica znaczna i do stando ja np. mam lepszy dojazd :)
  • 1 miesiąc temu...