Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam LCI1 z systemami standard i nie mam opcji wykupienia asystentów pro w sklepie BMW. Z tego co się orientuje to pomiędzy standard a pro występują fizyczne różnice (np. radar jest inny)

Opublikowano

Wg mojej wiedzy nie da się tego zrobić, to są inne systemy, inny sprzęt je obsługuje, inne radary, inne urządzenia ogólnie. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie odblokujesz bo nie masz czego ? Inaczej sa pozycje wg vin : przygotowanie do …

• Moderatorzy
Opublikowano

Kolego saab dziękuję, że się wypowiedziałeś, ale treść Twojej wypowiedzi, jest trudna do zrozumienia.

20 godzin temu, saab napisał(a):

Nie odblokujesz bo nie masz czego ? Inaczej sa pozycje wg vin : przygotowanie do …

Zakładam, że chciałeś powiedzieć, że się nie da, bo te elementy fizycznego wyposażenia nie są zamontowane, tak? 

Opublikowano

Tak są inne elementy montowane w aucie. Część z rzeczy jest też różna w środku tak jak przyciski kierownicy które mają paski ledowe plus kamera przed kierowcą. Nie ma też obecnie możliwości wymiany tych elementów i wprogramowania tych funkcji. Możliwość taka była w autach z 2019 roku ale teraz software’owo nie jest to możliwe. 

IMG_6104.PNG.8fd0433272655eff0993e663d10ad490.PNG 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
7 godzin temu, wodzik2 napisał(a):

Kolego saab dziękuję, że się wypowiedziałeś, ale treść Twojej wypowiedzi, jest trudna do zrozumienia.

Zakładam, że chciałeś powiedzieć, że się nie da, bo te elementy fizycznego wyposażenia nie są zamontowane, tak? 

Tak. Ciezki kac zablokowal mi mozliwosc przelewania na ekran mysli. 

• Haha 1