Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie z tym dźwiękiem jest tak że się pojawi dopiero po rozgrzaniu i to nie zawsze , jak się pojawi to potrafi powiedzmy nie wiem dać hałas co 3 sekundy, albo jak ja filmiku że w trybie ciągłym 

W trakcie jazdy jak mocno wcisne hamulec to potrafi na czas hamowania zniknąć, ale na przykład na postoju potrafi być (sprawdzę rolki i dam znać , lecz się nie zdziwię jak coś w silniku już siada) 

(Na papierze ma już niby 300k, ale patrząc że ma przedmuchy może mieć równie dobrze 500k)

Silnik generalnie chodzi dobrze nie ma żadnych złych objawów (w sumie i tak moja jednostka ma przedmuchy i jestem na etapie dojeżdżania silnika żeby wymienić słupek)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Po zdjeciu paska każde koło/rolkę trzeba sprawdzić czy nie ma luzu, zacina się, allbo wydaje jakieś nezbyt normalne dźwięki. Dobrze jakbyś miał stetoskop to wstępnie można osłuchać silnik w czasie pracy

Edytowane przez Krzyś111685053072