Skocz do zawartości

LUSTERKA- a może jeździc bez .....pomożcie !!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W ciagu trzech tygodni urwali mi 2 razy lusterko elektr od kierowcy :mad2: ....czy można do E-36 zamontować jakies inne tańsze,moze jakis zamiennik...choc pewnie bedzie problem ze śrubami...bo musze sprawdzic czy to przypadek czy ktos mnie bardzo nie lubi...z góry dzieki za informacje
Opublikowano
po 1 sze bez luterka nie mozna jezdzic a inna kwestia to parking strzezony . bo chyba komus twoje auto przeszkadza. na osiedlach itp jak sie pojawia nowe auto a ktos nie zna czyje to i ciagle parkuje "na czyimś miejscu" to z reguły sa albo rysy od gwozdzia , przebite opoony badz urwane lusterka .. wiec kup nowe i poszukaj parkingu tyle co moge Ci pomoc i doradzic :8)
Opublikowano
...dzieki za to info...to że musze miec lusterka to wiem....parking strzezony tez dobra rada...ale licze na to że ktoś montował cos zamiennego może z innego typu bejcy/oczywiscie mysle o starszych i tańszych/ :roll: ...w koncu lusterko to lusterko....