Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-5-bmw-5-520d-f10-luxury-line-full-opcja-automat-ID6GcKCZ.html

witam

mam pytanie dot wyposażenia. Czy wie ktoś może na jak długo wystarcza w f10 adaptacyjne zawieszenie? Po jakim czasie średnio zaczynają lać i trzeba wymienić? Domyślam się że to wszytko zależy od stylu jazdy, ale chodzi mi orientacyjnie, czy 200 czy bardziej 400 tys. I jak z osią skrętną? Ma ktoś to może w swojej i opowiedziałby jak wrażenia? I czy jest to awaryjne? Szczerze to wolałbym bez tych dwóch elementów wyposażenia ale rynek jest jaki jest, a sztuka z ogłoszenia jest nieźle wyposażona. Raz widziałem filmik jak f01 jechała cały czas bokiem bo miała uszkodzony moduł skrętnej osi i trochę się obawiam że to drogie udogodnienie.

mam w planach na dniach podjechać obejrzeć, ale kawałek mam więc wstępnie pytam tutaj. 

pozdrawiam 

Edytowane przez Dawid4418
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

258 tys to ostatni i jedyny zapis w PL ze stycznia 2024 Do 2018 serwisowany w Belgii. O)d tego czasu przez 6 lat nie wiadomo gdzie... Jak widać po zdjęciach długo się sprzedaje.

Dane do CEPIK niewłaściwe.

Kup raport z Autobaza na początek.

Opublikowano

można teraz przez mobywatela sobie sprawdzić historię po samej rejestracji która jest na zdjęciach i vinie, nie potrzeba pierwszej daty rejestracji. Autodna nie wykazało żadnych szkód.

Wzbudziło moje zainteresowanie bo aktualny właściciel ma je od 4 lat, przebiegi po 15 tys rocznie 

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

W Autodna to możesz sobie sprawdzać...

Autobaza za to widzi historię zdarzeń i wiele więcej dla tej F10

Opublikowano (edytowane)
W dniu 29.07.2024 o 08:23, Ponta napisał(a):

Ty się zapytaj kiedy rozrząd robił.

To jest dobre pytanie, ale z tego co oglądam, to przy takim przebiegu powinien być dawno wymieniony, ale masz rację dopytam. Sporo też pisze że przy 260 nawet go nie słychać. Jest to możliwe ?

Edytowane przez Dawid4418