Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

sprawdziłem dzisiaj z ciekawości akcje techniczne dla mojego samochodu i pojawiła się akcja o nr: 0032550300.

Można prosić o sprawdzenie czego dotyczy? 🙂

Z góry dzięki!

Opublikowano

Pre lci - rocznik 2012. 
Z grupy na facebooku wnioskuje, że to znowu chłodniczka EGR... To już by była moja 4 sztuka 🤨

Opublikowano (edytowane)

Taką też mam zamontowaną - stąd też moje zdziwienie, że akcja pojawiła się ponownie...

Edytowane przez jakubhab
Opublikowano (edytowane)

To może jednak nie chodzi o chlodniczkę, a np wskoczyła akcja związana z czujnikiem paliwa

PS. Widzę, że samochód, który miał przez ponad rok akcje STOP024773 teraz ma właśnie tą akcję, co Ty

Edytowane przez davidpl
Opublikowano
2 godziny temu, tonku napisał(a):

Kod akcji przywoławczej: 0032550300

Zakres: akcja techniczna – kontrola poduszki powietrznej kierowcy

potwierdzam. poduszka kierowcy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Byłem dzisiaj na sprawdzeniu poduszki. Niestety nie załapałem się na wymianę. Podobno nie te numery i wszystko ok. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 17.07.2024 o 22:50, bbmw napisał(a):

Byłem dzisiaj na sprawdzeniu poduszki. Niestety nie załapałem się na wymianę. Podobno nie te numery i wszystko ok. 

Ja dzisiaj jadę na tą akcje, dam znać co i jak jak ktoś śledzi temat. Z ciekawości ile czasu maglowali auto bo mi powiedzieli ze 2-3h.

Opublikowano
1 godzinę temu, efendi napisał(a):

Ja dzisiaj jadę na tą akcje, dam znać co i jak jak ktoś śledzi temat. Z ciekawości ile czasu maglowali auto bo mi powiedzieli ze 2-3h.

Kurcze aż tak długo trzeba czekać 

daj znać jak poszło bo jadę też w środę 

Opublikowano
2 godziny temu, efendi napisał(a):

jak była akcja serwisowa dla poduszki m-pakietowej to mówili rzędu 30min, ale robiłem razem z chłodniczką spalin, i o ile dobrze pamiętam to wyszło jakieś 3-4h

Retrofity: 2VB - TPMS (RPA -> RDC); 302 - alarm; 5AC - HBA; 5AS (Driving Assistant: LDW+FCW); 5AS -> 5AT (Driving Assistant Plus: ACC+LDW+FCW); 5AR - TJA; 6UK+5A3 - NIVI3 + Targeted illumination
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

wypiłem kawę i było po akcji

Opublikowano
8 godzin temu, Xsavier napisał(a):

Kurcze aż tak długo trzeba czekać 

daj znać jak poszło bo jadę też w środę 

U mnie nie podlegała wymiany. Ponoć tylko okragłe się łapią i tylko ich dotyczy akcja. Ja mam kierkę sportową (srebrny pasek) w kształcie "serca". 30 min i po bólu.

• Lubię to 1
Opublikowano
17 godzin temu, efendi napisał(a):

U mnie nie podlegała wymiany. Ponoć tylko okragłe się łapią i tylko ich dotyczy akcja. Ja mam kierkę sportową (srebrny pasek) w kształcie "serca". 30 min i po bólu.

Czyli mi też nie wymienia 😀

Opublikowano

ale na okrągłe to była akcja już z rok temu, to nie jest przypadkiem jakaś inna akcja?

Retrofity: 2VB - TPMS (RPA -> RDC); 302 - alarm; 5AC - HBA; 5AS (Driving Assistant: LDW+FCW); 5AS -> 5AT (Driving Assistant Plus: ACC+LDW+FCW); 5AR - TJA; 6UK+5A3 - NIVI3 + Targeted illumination
Opublikowano

U mnie w Luxury jest akcja. To jest nowa akcja miesiąc temu jej nie miałem. Jutro rano mam wizytę u Dobrzańskiego na sprawdzenie numeru seryjnego poduszki. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kwestia jest mocno poruszona w temacie akcji na EGR, jakby ktos chcial poczytac. 🙂

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzwoniłem do ASO. Pani powiedziała, że akcja dotyczy okrągłej kierownicy seria M.

• ??? 1
Opublikowano
W dniu 30.07.2024 o 21:40, Użytkownik525xd napisał(a):

U mnie w Luxury jest akcja. To jest nowa akcja miesiąc temu jej nie miałem. Jutro rano mam wizytę u Dobrzańskiego na sprawdzenie numeru seryjnego poduszki. 

Luxury ma inną dedykowaną kierownicę?