Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam taki dziwny problem z którym nie mogę sobie poradzić. Otóz mam w aucie dostęp bezkluczykowy ale nie działa mi to i otwieram auto pilotem. Niestety co jakiś czas pilot nie działa tzn naduszę przycisk otwarcia auto kompletnie nie reaguje. Muszę otworzyć auto grotem wtedy się otwiera a dalej już działa. Nie muszę wkładać kluczyka by odpalić i auto odpala. Pózniej przez parę razy działa normalnie tzn otwieram i zamykam z pilota a znów po jakimś czasie ta sama sytuacja. Błędów brak. Zaczęło się to dziać od momentu wymiany baterii.

Druga sprawa to nie zamykająca się klapa bagażnika. W aplikacji bimmercode nie ma wogóle opcji. Działa to tak za zamykam auto a klapa bagażnika nie zamyka się .Przy próbie otwarcia gdy auto jest zamknięte bagażnik otwiera się i włącza się alarm. Może trzeba cas pustym manem przelecieć?

Edytowane przez maniek6600