Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam X5 z 2006 roku, słyszałem że w tych modelach było kilka opcji urządzenia webasto.

1. Były z samym ogrzewaniem silnika, następnie silnik i kabina, oraz takie posiadające opcję wentylacji kabiny - czy nie jestem w błędzie ? Załączyłem zdjęcia, da się to zidentyfikować ?

2. Załączyłem zdjęcia komputera jaki posiadam, w opcjach nie mam możliwości zaprogramowania włączenia urządzenia - to kwestia urządzenia czy softu w niego wgranego ?

3. Czy da się do tego webasto dołożyć zewnętrzny sterownik? Tak by można wymienić radio na akcesoryjne (android) i nadal cieszyć się funkcjonalnością ogrzewania postojowego ?

4. Gdzie w Poznaniu/Wielkopolsce podjechalibyście na przegląd tego modułu? Jakiś polecany człowiek lub warsztat?

pozdrawiam.

20240209_143100.jpg

20240209_143102.jpg

PHOTO-2024-01-31-21-25-51_3.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To jest ogrzewanie postojowe ze zdalnym sterowaniem grzejące silnik i kabinę, zawierające przewietrzanie postojowe. Oryginalnie było sterowane jak na filmiku: