Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Mam problem z nastawnikiem klap wirowych w kolektorze. Auto po wyczyszczeniu kolektora ma brak mocy. Zacząłem grzebać i wyszło na nastawnik  klap. Cięgno chodzi tylko do połowy. Chciałem się upewnić czy to jest problem i trytytka spiąłem cięgno żeby otworzyć klapy, po tym zabiegu moc wróciła. Teraz czy jest jakaś adaptacja w ista czy muszę wymienić nastawnik klap?

• 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No widzisz, jednak skaczesz, byles w f10, teraz kolejny raz w f30, odpowiedz dostales juz dawno, czego jeszcze szukasz? 

Opublikowano
22 godziny temu, kkx5 napisał(a):

No widzisz, jednak skaczesz, byles w f10, teraz kolejny raz w f30, odpowiedz dostales juz dawno, czego jeszcze szukasz? 

Masz problem w tym? Nie rozumiem o co ci chodzi. Nie zabronisz mi jeśli pisze na temat i nikogo nie obrażam :). 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przeciez to otwarte forum a administratorem nie jestem. Czy mam z tym problem? No mam, napisalem w twoim "glownym" watku ze skaczesz wszedzie a odpowiedz juz dostales. Mam dosadnie napisac? Ok, kupiles goowniany kolektor ktory nigdy nie zadziala wiec przestan odnawiac stare wpisy...