Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Cześć

może ktoś pomoże namierzyć, grzebię w ETK i TIS, ale coś nie mogę trafić.

Szukam takiej plastikowej części mocowanej do przodu po lewej stronie w komorze silnika. To chyba taka "prowadnica" linki do otwierania maski. W 335d nie występuje raczej (nie widziałem żadnej z tą częścią na zdjęciach).

Chodzi o to zaznaczone na czerwono

Plastik_komora.jpeg

Czy były F3*, które miały więcej osłon pod maską? Np. czy występowały osłony nad reflektorami?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

Nie, to jest przed zamkiem.

Jak ktoś wie, to prośba o nakierowanie.

Ale coś mi się wydaje, że moja myśl, to pudło :mrgreen: to nie jest na linkę od otwierania maski :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

:D wygląda jak to, a przynajmniej mocowane jest w zaznaczonym miejscu ;)

przy 2.0i (chyba) jest tam mocowanie pod zbiorniczek wyrównawczy ;)

U mnie jest pusto, a luźno leci sobie linka do zamka, myślałem, że księgowi zapomnieli dać do 335d i sobie założę od innego modelu ;) no ale się okazuje, że linka ma tak być, a to są mocowania pod inne ustrojstwa ;)

F3* nie miały w żadnej wersji silnikowej, przed LCI, po, osłon nad reflektorami?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Moderatorzy
Opublikowano

No to u mnie pełni to tylko rolę mocowania pod obudowę filtra powietrza, nic więcej tam nie ma.

Co do osłon to chyba nie było, a szkoda :(

spacer.png

• Członkowie klubu
Opublikowano
nie, też nie :D

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Moderatorzy
Opublikowano

To co zaznaczyłeś na zdjęciu to na pewno jest ten uchwyt filtra który Ci podesłałem (13718515794) i to nie ma nic wspólnego z linką no i nie występuje w 335d bo filtra nie ma w tym miejscu :D.

Natomiast linka jest poprowadzona tak samo we wszystkich f3x, od góry jest przymocowana to za pomocą takich "tentegesów" 17127609160 a dalej chyba tylko 13901720201.

spacer.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

Dokładnie tak.

Na tym zakręcie jakoś mi nie pasowało, że sobie luzem leci, a na zdjęciach różnych modeli był w tym miejscu "jakiś plastik". No ale linka ma tak lecieć, a ewentualne mocowania są do czegoś innego - filtr powietrza, zbiorniczek wyrównawczy itp. :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png