Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie gdzie najtaniej zapałce za ubezpieczenie ma w PZU i płace 540zł na rok mam auto na współwłaściciela ale słyszałem że są tańsze a wnet skończy mi się ubezpieczenie i bym morze się przeniósł silnik to 1,8 POZDRO :cool2:
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
panowie gdzie najtaniej zapałce za ubezpieczenie ma w PZU i płace 540zł na rok mam auto na współwłaściciela ale słyszałem że są tańsze a wnet skończy mi się ubezpieczenie i bym morze się przeniósł silnik to 1,8 POZDRO :cool2:

Masz cfaniaku :mrgreen: najtanszy bodaj region :8) W Wawie najtaniej znalazlem mimo wszystko w Link4 - 558 zeta ze wszystkimi mozliwymi znizkami.

Opublikowano

Przeliczyłem sobie i w "HDI SAMOPOMOC "mam prawie 100 PLN rocznie taniej.

też sprawdzałem w HDI ale w moim przypadku akurat było drożej, może z powodu różnicy miejscowości. ale w sumie to było taniej jak np w PZU.

Opublikowano (edytowane)
A ja każdemu proponuję zadzwonić do mojej firmy Link4 (tel. 022/444 4444) :cool2: oraz do nowej konkurencji AXA (tel. 9522). :duh: Dopiero potem śmigajcie do agentów i porównujcie składki, oferty i ZAKRESY ubezpieczenia! :jawdrop: Edytowane przez EULEM

Pozdrawiam

Eulem

E39 [E34/E36]

a tu gram: http://s1.metaldamage.pl/c.php?uid=227838

Opublikowano
Ja dzisiaj pośmigałem po ubezpieczeniach i wyszło mi ze najtaniej jest w allianz a w samopomocy było drożej niż w pzu.W allianz babka powiedziała mi ze na rok 480 zł chociaż ze mam na współwłaściciela który ma 60% zniżki
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ