Skocz do zawartości

Przerywane przyspieszenie, gdy wilgotno, mokro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, rano padal deszcz, odpalilem samochod i pojechalem do kosciola, mam 6 kilometrow, ale auto zdarzylo sie rozgrzac, zgasilem go, po godzinie skonczyla sie msza, odpalam samochod i odpalil normalnie, ale ruszylem i poczulem, ze jest slaby, bardzo slaby. Jechalem tak przez chile. Po chwili gdy przekroczylem 1500 obr./min auto odzylo i mialo przyspieszenie. Gdy zwolnilem i obroty spadly pozniej 1500 znow byl slaby, dopiero po 2 km, jak sie troche bardziej rozgrzal to bylo ok. Teraz pytanko, co moglo byc przyczyna? Moje bmw to 535i E39 M62. Jestem nowy, ale nie moglem nic znalezc. Prosze o pomoc i z gory bardzo dziekuje. Pozdrawiam.
Opublikowano

Proponuję diagnozę komputerową celem wykrycia w błędach z czym mógł zaistnieć problem. Wpływ wilgoci może mieć obszerny związek i debugowanie na co ono wpłynęło jest szukaniem igły w stogu siana.

Jeżeli z jakimś czujnikiem lub czymś podobnym zaistaniał chwilowy problem to diagnostyka to wykaże.