Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Świetne zdjęcia!

Czy dobrze zgaduje kierunek południowy? Chorwacja / Grecja?

Ja dziś właśnie wracając z najrótszego tripa z Chorwacji (tylko 2500 km), po 1.5 roku, dobijam do 44.000 km.

Dzięki @karlos91

Ładnie natłukłeś kilosów :cool2:

Tak, kierunek południowy, choć państw było trochę:

Polska->Słowacja->Węgry->Rumunia->Bułgaria->Grecja->Albania->Czarnogóra->Serbia->Węgry->Słowacja->Polska

W miesiąc przejechane jakieś 8,5 tyś km, w tym 6 tyś z przyczepą - uproszczona trasa poniżej:

image.png.349ea11ae4a8460eb8483955c0e8f2f9.png

Fajnie widzieć, że ktoś też używa tego auta do wyjazdów dalszych niż sąsiednie województwo! :D

Jak widać powyżej, dojechałem ile się dało na południe Europy, nie tylko do sąsiedniego województwa/państwa :D

W pierwszym poście zdjęcia pierw z Rumunii (Transalpina i Transfogarska) było sporo beemek a potem z Grecji.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem, że za wcześnie, ale już założyłem koła zimowe - po prostu nie chciałem czekać i wymieniać, jak będzie zimno, mokro - brrrr

rTKbVC3.jpeg

No i niestety, ale pierwsza jazda i już felga przytarta na krawężniku (ciemno i deszcz) :duh: Żona załatwiła jedną felgę letnią a ja jedną zimową :cry2:

Co do czujników, to samochód za każdym razem wykrywa koła od nowa (trwa to kilka minut podczas jazdy) i nie da się ich zapisać :( Nie da się także zaakceptować nowego ciśnienia w kołach :( Był jakiś komunikat, że serwis musi to zaprogramować. Pytanie, czy jest to jednorazowa akcja dodania nowych kół do samochodu czy co pół roku trzeba to będzie robić :evil: