Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Czy jest ktoś w stanie udzielić mi pomocy ze spolszczeniem w f10? W wersji z USA. Może program E-SYS? Interfejs posiadam program BMWiCoder, E-SYS i kilka innych. Fajnie jak by ktoś mógł podesłać w wiadomości prywatnej instrukcje krok po kroku gdzie wejść aby zmienić ten język na Polski. Z góry dzięki za wszelki odpowiedzi
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
BMWIcoder-em tego nie zrobisz, ale E-SYSem tak, jeżeli chcesz zmienić tylko sam język na wyświetlaczu, musisz się zalogować do monitora i poszukać tego, dawno temu to robiłem i nie pamiętam już tej komendy, w każdym razie w tej rozwijanej liście znajdziesz w końcu takie 3 pozycje które będą zakończone UK,DE, czy co tam masz ustawione, można to rozwinąć i zaznaczyć PL jest na liście, po przekodowaniu, na monitorze w menu pojawi się do wyboru język Polski bez zmiany innych rzeczy w aucie. Ale ostatnio bawiłem się XDiagiem Pro 3 i on to robi w 3 minuty, jest tam taka opcja do konfigurowania monitora i jest możliwość zmiany języka, więc jak w Twojej okolicy jakiś warsztat ma taki skaner, zrobi to bez problemu