Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadło mi w oko przez super wyposażenie i niski przebieg.

Z tego co widzę po VIN, sprowadzone z Niemiec. Aktualnie na mobile.de nie ma nic takiego ciekawego (a jak jest to z 2x większym przebiegiem).

Zdjęcia ładne, ale na zegarach świeci się kontrolka serwisu (chyba).

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-mpakiet-panorama-hud-harman-kardon-adaptiv-led-hak-fv23-ID6EqVy8.html

Czy ktoś miał do czynienia z łódzkim Automeritum? Mam tam kilka godzin jazdy, nie chcę jechać i wracać wkurzony.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest nadal...
Opublikowano
Jest nadal...

Nie ma, dzwoniłem do Automeritum i dostałem informację, że sprzedali.

Dlaczego ogłoszenie wciąż wisi, nie wiem. Jednak jeśli nie zdejmują ogłoszeń, to kto wie co jeszcze za machloje robią.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Co ciekawe to ogłoszenie pojawiło się na nowo.
Opublikowano
Dzwoniłem tez tam w celu zapytania o 530i. Pewnie jeszcze maja wystawiona a dawno sprzedali. W sumie i tak chyba z Niemiec z gwarancja kupić niż u Polaka ;)
Opublikowano

Strasznie mnie irytują takie machloje, chyba bardziej niż brak numeru VIN w ogłoszeniu.

Nie mam czasu jeździć do Niemiec za samochodem, byłem gotowy dopłacić pośrednikowi - to auto było sprowadzone z DE - ale patrząc na takie cyrki to muszę zorganizować jakiś czas na wyjazd samemu.

Opublikowano
Wyjazd do upatrzonego salonu BMW to 2/3 dni a wydaje się ze dostajesz auto pewniejsze o w miarę znanej historii i co ważne z gwarancja
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Większość ofert to "wabiki". Się sprzedały, ale możemy znaleźć podobne. I zaczyna się szukanie ale już oferty ciut gorzej wyglądają. :cool2:
Opublikowano
Oni nie mają tych samochodów. Cały czas te same oferty. Duza ilość fajnych sztuk. Zapytaj się o jakąś inną z ogłoszenia. Automeritum nie posiada tych aut