Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część .

Jestem tu nowy wiec miło was witać

Otóż chce kupić bmw e60 530i ,znalazłem ogłoszenie co prawda mało zdj podeśle więcej jak osoba sprzedająca się odezwie ,czy jesteście w stanie coś zobaczyć po tych zdj? Ja zauważyłem szczelinę zderzak przedni

Pan z ogłoszenie podesłał vin WBANA71000B105312.

Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Henry

a tu link do ogłoszenia

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-bmw-e60-m5430b-CID5-IDO1Yky.html

Opublikowano
bok kierowcy ktoś zepsuł kolor... jest różnica w odcieniach trzeba by patrzeć na żywo no bo przecież nie ma co marudzić przy 19 letnim wozie na lakier mocno, zwykła sugestia :P
Opublikowano

Zapytałem się o wiecej zdjęć i nic mi nie odpisał czyli chyba ma coś do ukrycia .Dziękuje za pomoc szkoda bo blisko mieszka mnie :(

a ten? chce w końcu spełnić swoje marzenie pierwszy raz przejechałem się e39 zakochałem sie a jestem posiadaczem a3 to jak się prowadzi coś pięknego ,ale nie chce wpaść na mine jak ktoś ma w podobnej cenie to proszę o kontakt

dziękuje za pomoc

w m pakiecie dziwne ze tyle włożone i sprzedaje ale widzę ze ma 2 na sprzedaż więc pewnie handlarz

vin WBANF71090CN53799