Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bardzo ladne ale ciekawe jak na zywo..najlepiej pojedz i je zobacz ze zdjec jest interesujace..nawet dobre wyposazenie..skora,klimatronic..manual z tym silnikiem bedzie ladnie smigac..a co do reszty pytan to niech sie wypowiedza ci ktorzy maja takie 3ki..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

Warta zainteresowania, choć jak dla mnie ten M-pakiet to .. to mogłoby go nie byc. Silnik potęga w tym aucie, a palić będzie do 12l w mieście na 100 km. (zależy od miasta i rozsądku kierowcy)

O gazie się nie wypowiem bo jestem anty, szczególnie mając na uwadze plany ministerstwa finansów.

Opublikowano

co do spalania to juz ci mowie.......

moja instrukcja mowi ze....sedan e36 z 2.5i ( 192 KM) pali kolejno 6.9 8,3 12,8 niestety ni emam wykazu dla 2.8 i combi moze sie lekko spalanie wznosic ( zauwazam to po wynikach podanych przez producenta)

http://www.freewebs.com/25bartek/adabet.pdf

Opublikowano

co do spalania to juz ci mowie.......

moja instrukcja mowi ze....sedan e36 z 2.5i ( 192 KM) pali kolejno 6.9 8,3 12,8 niestety ni emam wykazu dla 2.8 i combi moze sie lekko spalanie wznosic ( zauwazam to po wynikach podanych przez producenta)

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg

Opublikowano
autko ladne, nawet bardzo, według mnie jak masz możliwość to jedź i obejrzyj bo chyba warto. Jedynie co to m-pakiet jest raczej "dołozony" bo lusterka są standardowe... Silnik śmiga ładnie, ale po mieście nie licz na spalanie poniżej 12, auto jest albo po myciu albo długo stało (podrdzewiałe tarcze), nie wiem jak jest z przodem (może był dzwon) bo u mnie na przedniej belce (między błotnikami) po stronie pasażera jest oryginalna "wlepka" BMW (zielona), niech się wypowiedzą użytkownicy powyżej roku '95
...tylko BMW
Opublikowano

Instalacja gazowa do tego silnika to tylko wtrysk sekwencyjny,

koszt od 4,5 tys wzwyz.

Samochod wyglada na fajny (pomijajac te plastikowe drewienka, ktore co gorsza mozna bylo zamowic fabrycznie :mrgreen: :duh: ), ale zeby cos blizej powiedziec, trzeba go obejrzec na zywo.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Czy mi sie zdaje czy dach jest jaki "pofaldowany"? Jesli M pakiet a ktos zauwazyl ze standardowe lusterka to moze jest po dachowaniu?

Pozdr.

K.

================================================

Cokolwiek robisz zrób to dzisiaj bo jutro może być za poźno

Opublikowano

jaki pofalowany dach?jezu wy w kazdym aucie widzicie ruine.jak wy kupujecie auta uzywane?bo chyba tylko w erze takie maja...

autko prezentuje sie ciekawie i w miare oryginalnie.podjechac,zobaczyc,przejechac sie i kupowac...

Opublikowano
to ogloszenie sie ponoownie pojawilo po jakichs 4 miechach nieobecnosci...pamietam oferte bo sam sie za taka rozgladalem....nie wiem o czym to swiadczy, ale mozliwe sa 2 scenariusze: 1.wtedy nie udalo sie sprzedac i wlasciciel nim jeszcze sobie pojezdzil 2. udalo sie sprzedac i samochod okazal sie lipny, a teraz szybko sie go ktos pozbywa...trzeba go dokladnie obejrzec, a z tym m-pakietem to chyba nie musi on sie skladac z calego kompletu ,zdaje sie ze mozna bylo indywidualnie dobierac elementy z zestawu dlatego te lusterka sa od zwyklej wersji ,ale moze sie myle
Opublikowano
Powiedzieć może,ale może każdy ma inne opinie o danym samochodzie.Jednemu sie to podoba a innemu nie.Jednemu te usterki przeszkadzają a innemu nie.Zresztą po każdym takim pytaniu są tego samego typu odpowiedzi,"najlepiej zobacz sobie tam","ja bym wolał żeby coś tam było a tego nie było" i tego typu rzeczy.Według mnie tego typu rzeczy nie pomoga specjalnie ocenic danego samochodu.A po jakimś czasie te ogłoszenie zniknie,bo ulegnie przedawnieniu,a forum będzie zaśmiecone.
Opublikowano
Czyli wniosek z tego taki, ze powiniśmy poprosić administratora o założenie działu do tego typu pytań, który będzie automatycznie kasowany np. po 30 dniach :mrgreen:
Opublikowano
Czyli wniosek z tego taki, ze powinniśmy poprosić administratora o założenie działu do tego typu pytań, który będzie automatycznie kasowany np. po 30 dniach :mrgreen:
Opublikowano
mam 323 Touringa i spalanie naprawde jest zadowalające, 11l w mieście przy normalnej jeździe na 18", więc 2,8 nie powinno dużo więcej palić, a co do autka to na fotkach fajnie wygląda i cena w miare przystępna, więc podjedż, obejżyj może to jest to czego szukasz :)
Opublikowano

Witam!

Zakupiłem sobie jakiś miesiąc temu 328i Touring, jestem bardzo zadowolony z jej osiągów, spalanie po mieście waha sie między 10 a 11 litrów (jezdze raczej delikatnie) na trasie niemam zabardzo jak zmierzyc ale jak jechałem nią do polski po zakupieniu spaliła jakies 8,5l /100, z tym że było sporo korków, a jak nie korki to jechałem szybko, mysle ze można na trasie zejsc ze spalaniem do 7l. Generalnie jestem bardzo zadowolony z zakupu, niestety niewiem, czy nie bede zmuszony go spienięzyc w najbliższym czasie... :(.

@pawelj też jestem bardzo ciekawy Twoich spostrzeżen,jakiś czas temu, jak jeszcze szukałem dla siebie touringa widziałem to ogłoszenie ale nie zdecydowałem sie pojechać na oględziny.

pzdr.

ps. jak ktos jest chętny obejrzeć mój samochód to podaję link w którym jest mała seria zdjęć

http://rapidshare.com/files/1070513/328.rar