Skocz do zawartości

PROBLEM - 3 kontrolki zapaliły się jednocześnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis podczas normalnej jazdy zapaliły mi się 3 kontrolki jednocześnie i nie zgasły do tej pory podczas pracującego silnika

[bATERIA] [(P!)] [ABS]

Dziwne jest to, że żadnego komunikatu na OBC nie dostałem, ABS po mimo teroretycznego wyłącznia nadal działał. Kontrolki te, świeciły się jakby na 50% jasności w porównaniu do tego - jak się świecą podczas zgaszonego silnkia w pozycji stacyjki 2

Od kilku dni wybieram się z zmianę klocków (to jest jedyny komunikat u mnie na OBC) - czy te 3 kontrolki mają coś wspólnego ze zmuszeniem mnie przez samochód abym jednak szybciej sie udał do serwisu, ehehhe ?

Będe wdzięczy za jakieś sugestie

BMW E60 530d

Gdyby Bóg był za przednim napędem - wszyscy chodzilibyśmy na rękach ....

Opublikowano

w sumie widziałem już z 8 - 10 samochodów (tylko 750) oczywiscie.

te dwie to Wam pokazywałem w wątku z "M Powerem" okazały się ruinami a jedna nawet jakaś "lewa" była chyba ... W ten dzień zrobiłem 850 km Kraków - Kalisz - Łódź - Warszawa - Kraków.

Ostatnio widziałem (jechałem) extra z Będzina ( 100 km od Krakowa ), chciałem jeszcze raz ją przyjechać z mechanikiem oblukać (i pewnie kupić) ale dzień wcześniej się sprzedał niestety.

Moją bejce mogłem już w sumie z 2 razy sprzedać - ale jeszcze nie mam 750 a pandą jeździć nie bede (jest jedna wolna w firmie)

Mam juz w sumie małą depresje od tych puszukiwać. Znajduje same ruiny bo tych dobrych nikt nie chce sie pozbywać....

I jeszcze jedno - wiem że jade od krakowa max 100 km oglądać - nie więcej !

BMW E60 530d

Opublikowano

jak sprzedasz mi E38 w cenie e32 to moge nawet w opolskie jechać.

Co to elektryki - jutro rano lookne co sie z paskiem stało

BMW E60 530d