Skocz do zawartości

gdzie jest śruba holownicza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Moze bedzie to glupie pytanie :oops: ale nie mam pojecia gdzie producent umiescil śrubę holowniczą :?:

A może jej po prostu nie ma na wyposażeniu mojego samochodu? :?

Jeśli znajdzie się ktoś na tyle uprzejmy to b.proszę o pomoc.

Dzięki :cool2:

Opublikowano
... jak kombi to powinna być w pokrowcu za prawą tapicerką w bagażniku , no chyba że poprzedni właściciel go wyciągnął " bo też ma swoją cenę :mrgreen: / ale na allegro można dokupić same ucha holownicze ...
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

... jak kombi to powinna być w pokrowcu za prawą tapicerką w bagażniku...

sprawdzilem i są tam 2 schowki. :worried:

pierwszy - na bocznej ścianie gdzie jest tylko trojkat ostrzegawczy

drugi - za nadkolem w podlodze po prawej stronie (wyglada jak skrytka)

Niestety w zadnym z nich nie ma sruby (ucha) holowniczego :mad2:

Czy w tej skrzynce powinien byc jakis komplet narzedzi :?:

Klucz do kół jest w takim specjalnym uchwycie po stronie lewej, a podnosnik obok kola.

:doh:

Czy ja cos przegapilem :oops:

Opublikowano

... nie nic nie przegapiłeś - pewnie go wyjeli , w Twojej wersji to wygląda tak :

http://img209.imageshack.us/my.php?image=kluczejb2.jpg

w tym pokrowcy brakuje tylko wkrętaka - jeżeli fotka się nie otwiera to wejdż do działu E30 / na stronie głównej / temat - narzędzia - na drugiej stronie tego tematy - jest to samo foto - tam nie dawno pisaliśmy na ten temat - same ucho można kupić osobno np . na allegro .

P.S

/ misHa - pozwoliłem sobie bez Twojej zgody skopiować Twoje zdjęcie do tego tematu - ale to w dobrej wierze i dla potomności / gdybym wkleił link , było by to samo :mrgreen: /

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

Wielkie dzięki za szybką odpowiedź :cool2:

Sprawa już jest jasna... niestety chyba poprzedni właściciel wyjął cały zestaw kluczy (cały ten pokrowiec) :cry2:

Na szczęście da się żyć bez tego zestawu a ucho muszę poszukać na allegro, bo może kiedyś być potrzebne.... oby nie mnie :wink:

pozdrawiam