Skocz do zawartości

Amortyzatory(wkłady)przód 750iA z X 88 chyba "M"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 750iA z X 88, chyba wersja M. Mam kłopot jakie amory(wkłady) kupić na przód bo podobno się różnią. Czy ktoś wie jak rozróżnić bez demontażu? i czy dadzą się zamontować wkłady od "zwykłej" wersji?

Jest dobra promocja na amory "Gabriel" i wersje E-32 od 86 do II 88.

:doh:

Michał 750
Opublikowano

a no właśnie z tym kłopot, bo musialbym najpierw rozebrać, a cały czas jeżdżę tym autem. Więc akcja musi być szybka- mam nowe wkłady wywalam w weekend kolumny wymieniam montuję i już. ale do tego muszę najpier wiedzieć co kupić. No i biegam po forum prubójąc sie coś dowiedzieć. ostatnie info które zdobyłem ale bez pewności że 750 wcale nie wystepowało w wersji "M". Może ktoś czyta nasze wywody kto ma rzetelną wiedzę w tym temacie lub wie gdzie te info pozyskać.

Pozdrawiam Wszystkich :doh:

Michał 750
Opublikowano
a no właśnie z tym kłopot, bo musialbym najpierw rozebrać, a cały czas jeżdżę tym autem. Więc akcja musi być szybka- mam nowe wkłady wywalam w weekend kolumny wymieniam montuję i już. ale do tego muszę najpier wiedzieć co kupić. No i biegam po forum prubójąc sie coś dowiedzieć. ostatnie info które zdobyłem ale bez pewności że 750 wcale nie wystepowało w wersji "M". Może ktoś czyta nasze wywody kto ma rzetelną wiedzę w tym temacie lub wie gdzie te info pozyskać.

Pozdrawiam Wszystkich :doh:

na 10000000% NIgdy nie było E32 w wersji M7 ani tez nie wystepował //M pakiet do E32 . //M pakiet był dopiero w E38.