Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wiem że jestem tu nowy ale postanowiłem ostro się dokształcić jednak chciałbym pomocy od doświadczonych graczy. Chciałbym rozpocząć przygodę z ISTA D oraz ISTA P poprzez Enet, interfejs już mam. Czy ktoś z forumowiczów mógłby podsumować w skrócie którą wersję powinienem zainstalować aby obydwa softy działały przez ENET ? Potrzebuję do diagnostyki i kodowania mojej nowej F15 z 2015r.

Pytam ponieważ jest tych informacji tak duża ilość że trochę się gubię, czytałem że od którejś wersji w górę jest już problem z działaniem przez Enet. Może ktoś przy okazji podpowiedziałby gdzie zdobyć dokładnie te wersje softu sprawdzone i działające. Czytałem też o ISTA +, sporo jest na Youtube, jest też coś takiego pod tym linkiem https://www.bimmerdiagnostics.com , może ktoś już zweryfikował czy to działa czy jest to jakieś naciąganie i strata pieniędzy.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do Twojego auta ISTA P nie podejdzie. Do diagnozy i kodowania tylko ISTA+. Masz nawet na tym forum całą masę linków do odpowiedniego oprogramowania.
Krzysztof
Opublikowano

No niestety ale przeleciałem cały dział diagnozy i jeśli jest mowa o linkach to zawsze na priv, czy ktoś z forumowiczów pomóglby mi z linkiem do dzialającego softu na Ista+ z interfejsem ENET po F15 2015r ?

Generalnie chciałbym mieć możliwość diagnozy oraz będę musial zakodować nową kamerę w lusterku, plus kilka drobnostek do zmiany jak start/stop itp.

Pozdrawiam