Skocz do zawartości

pomocy cos mi piszczy w sierodku nie moge odpalic silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec tak

uruchomilem auto chodzil moze 5min..pozniej zaczal piszczec cienki dzwiek w srodku i zaczelu migac kierunki...zgasl,po chwili juz nic nie moglem zrobic ,kontrolki sie nie swieca ..a migacze dalej mrygaja..p o m o c y!!!! :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano (edytowane)
no bo własnie taki jest diesel żartowałem no ale do żeczy, alarm zwariował wyjdź zamknij auto z pilota otwórz i prubuj zapalić Edytowane przez marek760i
BMW sie nie psuje
Opublikowano
z pilota probowalem wiele razy ale nic..alarm nie wyje a ten pisk wydobywal sie tylko przez minute z tych kratek gdzie klimatronik..zresetowalem komputer i tez nic...kierunki nadal sie swieca ale nie tak jak na awaryjnych tylko krocej,moze jak podlacze pod komputer to cos bede wiedzial...a swoja droga mozna holowac auto z automatyczna skrzynia biegow?

Opublikowano
z pilota probowalem wiele razy ale nic..alarm nie wyje a ten pisk wydobywal sie tylko przez minute z tych kratek gdzie klimatronik..zresetowalem komputer i tez nic...kierunki nadal sie swieca ale nie tak jak na awaryjnych tylko krocej,moze jak podlacze pod komputer to cos bede wiedzial...a swoja droga mozna holowac auto z automatyczna skrzyn ia biegow?

holowac automat można do 50 km jak dalej to laweta lub tylnia oś na holownik a co do gaśnięcia auta to może być problem z imo. pozdrawiam

Opublikowano

ok,dzieki

chyba jestem zmuszony zadzwonic po ADAC..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
wszystko jasne...centralka antynapadu sie zepsula..teraz wszystko zrobione.. :cool2: