Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Folie matowe i bezbarwne są okej ale te w połysku wyglądają bardzo słabo. Nie warto bo popsujesz nowe auto.

Dzięki za info :cool2:

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kilka fotek z ceramiki

IMG-20210203-WA0007.jpg

IMG-20210203-WA0008.jpg

IMG-20210203-WA0010.jpg

IMG-20210203-WA0013.jpg

male-bmw-2.png
Opublikowano

ale laleczka :D

po zdjęcia to zapraszam do mnie :) :mrgreen:

m performance bedziesz uzbrajał?

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale laleczka :D

po zdjęcia to zapraszam do mnie :) :mrgreen:

m performance bedziesz uzbrajał?

Chciałem cała ale jednak przod i progi to bezsens... Tylko dyfuzor i felgi.. Ale Ty daleko masz do Szczecina

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy ja wiem ? Dokładka z przodu i progi przy tym kolorze robią robotę wg mnie !

Tutaj akurat na 330xd .

7070ffb7bc6cde58.jpg

Zgadzam się że robią i to bardzo in plus, aczkolwiek wiem że jestem czasami gapa i podjadę za blisko pod krawężnik przodem i będzie po dokładce....

A same progi to raczej bezsens....

male-bmw-2.png
Opublikowano
Dokładka zmienia przód bardzo na plus, ale ja po założeniu eibach prokit i dokładki mogę zapomnieć o parkowaniu przodem na większości parkingów.
6ff0d43911e3.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładka zmienia przód bardzo na plus, ale ja po założeniu eibach prokit i dokładki mogę zapomnieć o parkowaniu przodem na większości parkingów.

No właśnie :roll:

Jaki koszt eibach?

Masz jakiś link?

Miałeś stały zawias m w standardzie?

Kurcze bo boję się że u mnie mogłoby być już wtedy trochę twardo

male-bmw-2.png
Opublikowano

Te przednie dokładki to jedynie kwestia przyzwyczajenia i nie ma się czego bać .

W F82 mam założoną jeszcze u dealera i przetrwała przez 5 lat bez najmniejszych uszczerbków, więc spokojnie da się :wink:

1911098def573146gen.jpg

http://images.spritmonitor.de/1244128.png - ekologia pełną gębą :lol:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dokladka w g20 jest dużo mniej agresywna niż w serii F i mało co zmienia w kwestii prześwitu. Chyba że się założy jeszcze te boczne splittery to wtedy robi się już groźnie (fabryczne są tylko w carbonie, 2440/szt :lol: ).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokladka w g20 jest dużo mniej agresywna niż w serii F i mało co zmienia w kwestii prześwitu. Chyba że się założy jeszcze te boczne splittery to wtedy robi się już groźnie (fabryczne są tylko w carbonie, 2440/szt :lol: ).

:mrgreen:

No to będę się musiał zastanowić, może lepiej modzić po mału, to auto się nie opatrzy...

Póki co zrobiłem 100km... Nie wiem kiedy ja ją dotrę...

Olej po 2,3 tysiach zmienić?

I w końcu normalna jazda

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Te przednie dokładki to jedynie kwestia przyzwyczajenia i nie ma się czego bać .

W F82 mam założoną jeszcze u dealera i przetrwała przez 5 lat bez najmniejszych uszczerbków, więc spokojnie da się :wink:

1911098def573146gen.jpg

Wygląda pięknie :cool2:

I szacunek że 5 lat się trzyma!!!

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

DSC-2170.jpg

DSC-2169.jpg

Portimao jak na początku mi się nie podobal, to teraz uważam że jest ładniejszy od estorila....

Zegnaj stare, witaj nowe :D

male-bmw-2.png
Opublikowano

Jaki koszt eibach?

Masz jakiś link?

Za sprężyny płaciłem 770 zł zamawiałem z interally.pl wyszło taniej niż od dystrybutora. Plus wymiana i geometria ale to pewnie zależnie od miejsca. Ja brałem gotowe auto i niestety, ktoś wybrał standardowe zawieszenie. Po zmianie komfort może minimalnie spadł na łączeniach asfaltu albo jak droga jest „pofalowana”. Prowadzenie zrobiło się takie bardziej gokartowe i nawet na zimowych 17 jeździ się pewniej w zakrętach niż ze standardowymi na 19. Generalnie polecam taka modyfikacje :)

6ff0d43911e3.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaki koszt eibach?

Masz jakiś link?

Za sprężyny płaciłem 770 zł zamawiałem z interally.pl wyszło taniej niż od dystrybutora. Plus wymiana i geometria ale to pewnie zależnie od miejsca. Ja brałem gotowe auto i niestety, ktoś wybrał standardowe zawieszenie. Po zmianie komfort może minimalnie spadł na łączeniach asfaltu albo jak droga jest „pofalowana”. Prowadzenie zrobiło się takie bardziej gokartowe i nawet na zimowych 17 jeździ się pewniej w zakrętach niż ze standardowymi na 19. Generalnie polecam taka modyfikacje :)

Raczej nie dla mnie, ale dzięki za opinie.

19" mam na zimę o też na lato takie kupię bo 20" to padaka dla mnie, miałem kiedyś 22" w q7 i dziękuję, zawieszenie na śmietnik....

Mam stały zawias m i sprężyny jednak odpuszczę :mrgreen:

male-bmw-2.png
Opublikowano
Majac takie zawieszenie jak Ty, tez bym nic nie ruszał jednak przy standardowym ten samochód stał jak jakieś x3 :roll: jak pierwsza generacja bez pneumatyki to faktycznie mogła być taczka dorzucając szczecińskie torowiska doskonale rozumiem chęć zostania przy obecnym zawieszeniu
6ff0d43911e3.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprężyny lepiej działają ze stałym zawieszeniem niż z EDC. EDC trzeba by przekodować żeby odpowiednio działało po obniżeniu a tak się gubi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprężyny lepiej działają ze stałym zawieszeniem niż z EDC. EDC trzeba by przekodować żeby odpowiednio działało po obniżeniu a tak się gubi.

Ja mam stałe, ale nie byłoby za twardo? Jsk teraz jest w sam raz?

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak zapisać np pod nr 1 Randal tą temp oleju?

Jak wchodzę w menu i podtrzymuje 1 to pokazuje się Text, że nie mogę tego dokonać... :cry2:

male-bmw-2.png
Opublikowano

Jak wchodzę w menu i podtrzymuje 1 to pokazuje się Text, że nie mogę tego dokonać... :cry2:

Trzeba chyba ustawić jedna podstronę wcześniej i wtedy działa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trzeba chyba ustawić jedna podstronę wcześniej i wtedy działa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ustawione, dzięki

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Może ktoś napisze jaka jest waga kół

791 czarnych z oponami?

Mysle nad zmianą na 898 m performance

I waga tamtych kół to około 86kg a 791kompletnych kół nie mogę nigdzie znaleźć...

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może to ci pomoże. Nie wiem na ile to wiarygodne i ile w tym jest kartonów.

Tutaj masz komplet z oponami - i waga 97 kg.

https://www.hubauer-shop.de/de/rdc-komplettradsatz-sommer-schwarz-36112471378.html

:cool2:

Chciałem 898 m performance stany magazynowe bmw 0

Masakra jakaś....

male-bmw-2.png