Skocz do zawartości

Super dziwne - samo zapala się 1 tylne światło

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Witajcie

Czy ktoś miał doczynienia z takim przypadkiem :?:

Na włączonym silniku kiedy światła są wyłączone - 1 tylne światło pozycyjne - tylko jedno z dwóch żarówek w prawym kloszu co kilkanaście sekund zaczyna lekko błyskać - nie pali się mocnym światłem ale błyśnie przez ułamek sekundy.

Po włączeniu świateł wszystko działa normalnie nic nie faluje - światło jest jednostajne .

Dajcie znać jak coś wiecie w tym temacie

:roll2:

MarioBigRed

• Członkowie klubu
Opublikowano

Hej

A co to jest LCM :?:

Przypomniałem sobie , że w ciągu ostatnich 3 miesięcy miałem 2 razy chwilową akcję z radiem , które na kilka sekund - samoistnie podświetliło się bardzo mocno

Pozdro

Mario

Opublikowano

...pewnie masz tam male zwarcie ....albo cosik sie pomieszalo w przewoadami( moze wyjmij radio i sprawdz czy nie przecielo lub dociska zadnych "kabli"

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg

Opublikowano
Ja tez mam problem - w lewej lampie nie świeci mi jedna z dwóch żarówek od swiateł. Zarowka dobra, styki wszystkie przeczyscilem i dalej kicha. Bezpieczniki są OK. Co jeszcze mozna sprawdzic?

Drzwi sie same otwieraly,gdy je z tylu baby pchaly :P

A napiecie masz?Jezeli masz napiecie i mase ,to zmien zarowke.

pozdrawiam

Opublikowano
Ja tez mam problem - w lewej lampie nie świeci mi jedna z dwóch żarówek od swiateł. Zarowka dobra, styki wszystkie przeczyscilem i dalej kicha. Bezpieczniki są OK. Co jeszcze mozna sprawdzic?

Drzwi sie same otwieraly,gdy je z tylu baby pchaly :P

A napiecie masz?Jezeli masz napiecie i mase ,to zmien zarowke.

pozdrawiam

Fakt, napiecia nie sprawdzalem, ale nową żarówke wsadzalem i dalej nie ma swiatła.