Skocz do zawartości

Tylna kamapa w e30 Touring... jak to WYJĄĆ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!!!

Mam BIG ZGRYZ...

najprawdopodobniej padła mi pompa paliwa w mojej beci dizelku... chciałem to sprawdzić zle za chiny ludowe nie wiem jak wyjąć tylna kanapę. Jest na jakiejś listwie która nie ma zadnych śrub a znajduje sie ona( ta listwa) akurat na tej blaszce co przykrywa pompe...

HELP!!!

Opublikowano
W sedanie (jak u mnie :P ) siedzisko jest na "wcisk" czy zatrzask jak kto woli, w celu demontażu wystarczy pociągnąć przedną część siedziska do góry a następnie wysunąć z pod oparcia do przodu (montaż w odwrotnej kolejności)

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg

Opublikowano
Jak to jak wyjąc siedzisko do góry,tam znajdziesz dwa otwory w które wkładasz palce i je sciskasz,po zdjeciu siedziska bierzesz imbus (bodajze 5)i demontujesz ową listwe wykrecajac trzy srubeczki, a dalej musisz sie pobawic z tapicerką i dekielek od zbiornika masz na wierzchu,a czego tam szukasz??
Opublikowano

szukałem pompy paliwa ale okazało sie że w dieslu nie montuja w baku...

poszukiwani te są wynikiem awari... cholerka nie wiem czego... w zeszłe piątek odpaliłem - przejechałem z 500 metrów i zgasła... myślałem że to pompa (miałem takie objawy w benzynowej beemce) ale teraz głupi jestem... jakieś sugestie? :modlitwa: