Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja Ci mówie ze jest w innej cenie ! wiec dlaczego sie kłucisz ? jak mówiłem - moge ja przywiesc jak bedzie jeszcze, ale za 4 tys euro

i jest normalnie sztosik !! Nie przwiozłem jej dlatego jeszcze do tej pory , bo na giałdach sa w nizszej cenie , a mało kto zapłaci za pozadne auto wiekszy grosz , sami wiecie co jest na giełdach !

acha co do pjemnosci 2.8 nie mam pewnosci , byc moze to jest 2.5

tu chce przeprosic za niescisłosc.

Z czego to wynika ... z nieobecnosci syna komisu (niemca ) nie turasa , a jego ojciec sie nie zna , wglad w papiery nie mialem z racji jego nieobecnosci . dwa razy juz tam byłem , cenił ją 4200 zszedł telefonicznie do 3.500 ja zas proponuje cały czas 3000 równe :lol:

Moze mi sie uda :lol: kto wie :mrgreen:

Opublikowano

przeciez nie pisalem ,ze to M PAKIET , GDYBY TO BYł !! to bym sie nie zastanawiał i ją wzioł

Zdjec nie mam , ale wyglada jak bys ją prosto z salonu wyciagnoł .Ja tam jestem wybredny co do wygladu aut , niestety kupuje te - co sie sprzedają , ze tak powiem szybciej , czyli samochody rodzinne .Ciezko mi zaryzykowac w zakup takiego auta , ale co tam jestem to ją jade ogladać bo mnie poprostu gryzie i kusi :lol: , ale Niemiec sie uparł na 3500 euro .gdyby to była wiosna , kupił bym ja dla siebie .Bo jak handluje tak ładnej BMW nie spotkałem . Po niedzieli znowu tam jadę , i znowu zagladnę , moze juz jej nie bedzie , to bedzie po problemie , a jak bedzie znowu bede chory z tydzien :lol: