Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja uważam za najciekawsze F36 czyli seria 4 gran coupe, a najsprytniejsza jest F20 czyli seria 1 ...

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Taaa kraj pochodzenia Niemcy :) Pochodzi z Holandii, a przez Niemcy pewnie jechał do Polski, Ksenony dołożone, zderzak przedni zmieniony... manual dla żony to za karę? Co zrobiła?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

bierz 3GT, ale tylko automat!

ładniejsze, nawet od 4rki :) bardziej funkcjonalne i lepiej się wsiada.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Klima manualna. Ja wiem, ze też pełni swoją funkcję, ale w takim aucie moim zdaniem już nie wypada.

Ogólnie, biedniutka wyjechała z salonu. Manualna skrzynia, szukaj automatu.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

a tak szczerze to 3GT vs 5 to wolałbym 5 :mrgreen: GT to taka powiekszona 3, jest długa jak seria 5 wiec parkuje sie dla kobiety ciężko no ale ma wiekszy bagażnik niż 5 sedan. Pamiętaj ze w 5 masz opcje wyposazenia nie dostepne dla serii 3 :8)

kolejna rzecz to skrzynia manualna w w/w ogloszeniu, automat w serii F to chyba jeden z bardziej udanych autoamtów na rynku, kupowania diesla w manualu to strzał w kolano.

Nie napisałeś też gdzie tym autem będzie jeździła Twoja żona, bo jak na miasto np Warszawa i szukanie miejsc parkignowych to lepiej kupic serie 1.

gm7CfMp.jpg?1