Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie dotyczące dostępu komfortowego, a mianowicie auto mam wyposażone w tą funkcję z tym, że muszę dotknąć klamki aby zamknąć i otworzyć samochód. Czy orientuje się ktoś jak zrobić aby auto zamykało się w momencie kiedy się od niego oddalam. Nie mam opcji ustawienia w menu, serwis rozłożył ręce, bo twierdzi że mam przejściowe menu w którym nie było takiej opcji, a oni nie są w stanie tego zmienić.

Opublikowano

A czy ta opcja nie jest dostępna tylko w najnowszych modelach po lifcie systemu klimatyzacji? Ja kojarzę to tylko w X5. U siebie w X3 też mam dostęp komfortowy, ale nie słyszałem o opcji zamykania i otwierania przy podejściu/oddaleniu się od auta. Lift X3 w 2020 objął chyba tylko aktualizację systemu iDrive do wersji 7.0 i wirtualne zegary. Podobnie z opcją wycofania po śladach 50 m do tyłu - też nie dostępne mimo systemu parkowania i kamery cofania.

Ale jak serwis powie inaczej i będzie opcja, żeby to uruchomić to będę wdzięczny za info

Pozdrawiam,