Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Cześć. Niedawno kupiłem F31 i mam problem ze znalezieniem odpowiedniej gumowej maty bagażnika. Pomoże ktoś znaleźć coś sensownego? Edytowane przez paker
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Miałem kilka F31 i pierwszy raz widzę taki brak wnęki.... :shock:
Opublikowano (edytowane)
Dodatkowy akumulator? W sobotę ściągnę ten boczek i zobaczę co tam jest poza akumulatorem. Edytowane przez paker
Opublikowano

Nie wytrzymałem do jutra i ściągnąłem ten boczek. Nie widzę nic dodatkowego. Wygląda jak standard?

cQSxznC.jpg

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Są oryginalne maty w ASO za chyba 400 zł, właśnie bez tej prawej strony. Nie chcesz dać vinu nie pomogę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wytrzymałem do jutra i ściągnąłem ten boczek. Nie widzę nic dodatkowego. Wygląda jak standard?

cQSxznC.jpg

Moim zdaniem było to auto dla służb z dodatkowym akumulatorem.....

Pokrywę , widać na zdjęciu , która zasłania akumulator należało by zdjąć i sprawdzić datę produkcji ( należy porównać z datą produkcji twojego auta ).

Ta pokrywa jest też miejscem gdzie przechowywany jest wkręcany hak holowniczy , śrubokręt czy końcówka do indywidualnej śruby kół . U ciebie nic tam nie ma.

Na samej górze są dwie końcówki ( przyspawane gwinty ) do mocowania dodatkowych elementów. Wokół nich , na materiale jest widoczne odgniecenia/wygniecenie.

Na dole po lewej stronie, jest wycięty kawałek materiału , który odsłania otwór do przykręcenia śruby.

Nie pasuje mi też stan materiałowej izolacji , która opłata plusowe przewody od akumulatora . Jest tam lekki bałagan.

Zielony plastikowy przewód , od otwierania awaryjnego klapki wlewu paliwa , jest zbyt długi .

Opublikowano (edytowane)
Nie wiem czy jest sens to przerabiać. Bo poza tym, że bagażnik w moim egzemplarzu ma inny prawy boczek to ma też krótszą pokrywę schowka. Za chwilę będę musiał wymienić pół auta żeby spasować matę za 100zł. :? Edytowane przez paker