Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chciałem rozwiać swoje watpliwości co do otwieranie klapy bagażnika z pilota. Mianowicie kiedyś chyba dałem radę zamknąć z pilota przytrzymując przycisk do zamkniecia klapy, a teraz nie chce się zamknąć. Choć tego nie jestem pewien. W instrukcji pisze, że powinno się dać tak zrobić. Jak jest u Was ....? Czy jest może mozliwość zakodowania tej funkcji zamykania klapy z pilota ?
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak jak napisał kolega wyżej - działa.

Sprawdź może, czy nie przestawiłeś sobie czegoś w ustawieniach:

Mój pojazd -> Ustawienia pojazdu -> Drzwi/Klucz

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Też zamykam , tylko muszę chwilę dłużej przytrzymać przycisk na pilocie.

za się to zakodować, u mnie otwiera i zamyka ze słupka A, ale tez otwiera i zamyka z pilota po jednokrotnym przyciśnięciu przycisku. Dla mnie przydatny bajer :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Też zamykam , tylko muszę chwilę dłużej przytrzymać przycisk na pilocie.

za się to zakodować, u mnie otwiera i zamyka ze słupka A, ale tez otwiera i zamyka z pilota po jednokrotnym przyciśnięciu przycisku. Dla mnie przydatny bajer :)

Zamyka bez przytrzymania? Jak to zakodować? Jestem na kupnie interfejsu więc dobrze wiedzieć już teraz :)

• 1 miesiąc temu...