Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w zwiazku z tym tematem troche szperalem po sieci ogladajac 'wypasy' i zastanawia mnie czym sie charakteryzuja takie oznaczenia?

highline

highline executive

royal executive

individual

individual highline

itd kombinacje..

zwlaszcza zastanawia mnie kombinacja typu individual highline itp, przeciez individual z zalozenia jest opcja 'to za co zaplacisz to bedziesz mial' nawet jak chcesz miec na siedzeniu groszki albo futro z norek i 4 telewizory, prawda? wiec co mniej wiecej oznaczaja te oznaczenia na przestrzeni roznych generacji serii 7? (individual sie tyczy wszystkich serii, ale te highline'y to chyba tylko w der sieben?)

Opublikowano

Stwierdzenie wyzej napisane przeze mnie, oznacza ze sa to wersje bardzo dobrze " napasione " :)

Z E32 750iL Highline w wersji 4 - osobowej na czele .. :twisted2:

Teraz rozumiesz co chialem przez to okreslenie powiedziec ? :8)

pzdr,
Opublikowano
O ile dobrze widziałem to kolega NIKI ma 750-ke highline i individual, może on się wypowie :)

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
ja mam wersje INDIVIDUAL , mam tabliczke znamionową na prawym kielichu , oprócz numeru nadwozia jest na niej wypisany nr seryjny wersji indywidual ponieważ miały one swojąosobną numeracje.

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

a jak wyglada ta osobna numeracja? to sa po prostu jakies kolejny numery czy co? jak mozesz to podaj swoj.

bo ja ogolnie to szukalem naklejki z napisem INDIVIDUAL . nie moglem jej znalezc i juz podejrzewalem ze ten samochod tylko z nazwy jest individual.