Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 725
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Uwazaj zebys je tylko potem odkrecil ;) niektore sie utleniaja i potem problem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
myślisz że będą aż tak długo na moich felgach zanim zmienią właściciela ? :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
myślisz że będą aż tak długo na moich felgach zanim zmienią właściciela ? :lol:

Mam je od ponad roku.

Nie mogę już ich odkręcić.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
i co z tym zrobić ? bo do głowy tylko mi przychodzi pomysł smarowania gwintu wentyla smarem silikonowym :idea:
Opublikowano
Wywalić to wpizdu :) to slabej jakosci. Serio, ja mialem kiedys w innym aucie przez 2 miechy w lecie i juz byl problem. Jak masz to na czujnikach cisnienia, to mozesz kosztownie sie o tym przekonac.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

za ładne są żeby ich wywalić :wink: , daję im szansę , może smar silikonowy pomoże

IMG-20210306-133623588.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szkoda smaru.

Ale po tym jak się zapiekły to jestem pewien że nikt ich nie ukradnie, chyba że z kołami.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

czytam książkę wujka Billa , i nie wiem czy będę chciał odpalić moje spalinowe auto jutro rano.. :lol:

IMG-20210307-180738638.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przeczytaj pozycję "Wojna o pieniądz" to przestanie Cię dziwić cokolwiek :wink:

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

• Członkowie klubu
Opublikowano

Co do nakrętek do wentyli, to faktycznie - jeśli to są te, co się utleniają, to może być zonk.

Kiedyś kupiłem felgi z takimi, wentyle były do wywalenia.

Już lepiej kupić coś takiego

https://allegro.pl/oferta/nakretki-na-wentylki-wentyle-do-bmw-7698108233?fromVariant=7698110307

Mam na aucie od kilku lat, ale wersję bez logo BMW (te z osłonką na wentyl). Nic się nie utlenia i nie brudzi, są jak nowe.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A propo jeszcze tych nakrętek na wentylki. (sorry trochę za zaśmiecanie tematu).

Te z BMW oryginalne, to nie są plastikowe, takie same, jak nakrętki wentyli z czujnikiem ciśnienia TPMS, tylko dodatkowo z logo BMW czy tam ///M?

Benzyna zamiast krwi...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie są plastikowe , i stąd może być problem
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No piękna jazda figurowa na lodzie czarnym kocurem , też go pozdrawiam :cool2:

a za to ja miałem dzisiaj fatalną jazdę figurową po błocie, skończyło się traktorem do odholowania :duh:

IMG20210317152335.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Piękne połączenie klasyki z nowoczesnością

IMG20210321182715.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wymienić na letnich , czy jeszcze nie wymienić oto jest pytanie.. :wink:

IMG20210410080652.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
martwią mnie płatki śniegu w okolicy środy , przełożę na przyszły tydzień , opony z sprawdzeniem zbieżności od razu , zapytam ile będą chcieli w ASO
Opublikowano

Mnie tam ASO skutecznie zniechęciło do robienia z oponami czegokolwiek, poza awaryjnymi tematami. Bardzo drogo sobie liczyli zawsze, choć podobno teraz nie liczą sobie już absurdalnie drogo.

Ja mam letnie u siebie i teraz z żona która ma zimowe muszę się przepraszać :lol: No ale dobrze, że mam taką opcję :P

Opublikowano
martwią mnie płatki śniegu w okolicy środy , przełożę na przyszły tydzień , opony z sprawdzeniem zbieżności od razu , zapytam ile będą chcieli w ASO

Mam nadzieję, że będzie można zmienić niedługo opony z czystym sumieniem, bo narazie to niewiadomo co robić a wolałbym mieć już to z głowy...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@Sławomir niestety nic się nie zmieniło w kwestii absurdalnych cen w ASO , 17tki bez ROF wymiana bez testu drogowego 380 zł , geometria 800zł :shock:

@Kaczy z czystym sumieniem bym czekał do przyszłego tygodnia , kolejna bestia ze wschodu ma być w tym tygodniu podobno :lol: