Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No i kto powiedział że forum nie jest pomocny ? :)

Co do burgera , mój level handmade zaczyna się od mielenia mięsa w domu , ale takiego kupionego w sklepie - jedyna rzecz która ma w nazwie eko i mnie przekonuje ,to właśnie wołowina -

druga rzecz handmade w tym burgerze to własnej receptury sos do burgera , ale to juz level M Performance :lol:

Dziś jechałem z żoną pierwszy raz jako pasażer 200km autostradą i muszę powiedzieć ze jechała 140-160 i nie zauważyła żadnego bujania , a kilka tirów wyprzedzała , na codzien jeździ Tiguanem :shock:

• Odpowiedzi 725
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

I to mojego ulubionego pisarza motoryzacyjnego na dodatek :D

IMG-20201226-144058782-BURST001.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Taki odcinek specjalny dzisiaj.. coś pięknego :8)

IMG-20201229-113942871.jpg

Opublikowano

Pieniądze szczęścia nie dają, taaa, jasne.. G20 to chyba jedyna rzecz która mnie trzyma przy życiu w tym chorym roku.. :lol:

Fajne zakręciory, polatało by się, tylko szkoda że ograniczenia prędkości nie są dostosowane do możliwości dzisiejszych samochodów (czyt. odpowiednio zwiększone :wink: ). Żartuję, 10 mniej ratuje życie.

"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pieniądze szczęścia nie dają, taaa, jasne.. G20 to chyba jedyna rzecz która mnie trzyma przy życiu w tym chorym roku.. :lol:

do pełnego szczęścia w Twoim przypadku, brakuje jeszcze literę i zamiast d przy liczbie 318 :wink:

Opublikowano

Kaczy57, noo ta Twoja musi ładne cztery paski zostawiać na takich zakrętach. :8)

Krakus3, literę brakuje ale M a nie "i", M340d to musi być potwór na kołach, pieprzona akcyza..

My mamy wszystko od lat tylko w dieslu, bo na firmę odliczamy VAT z paliwa, z benzyną by się tak nie dało..

PS. Ale przebiegi robimy czysto benzynowe. :o

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
miało ich nie być ale jednak to zrobiłem i ich zamówiłem , wszystko przez nowe czarne A4 w ceramice obok którego parkowałem tydzień temu , fotki wieczorem jak paczka dojdzie :wink:
Opublikowano
My mamy wszystko od lat tylko w dieslu, bo na firmę odliczamy VAT z paliwa, z benzyną by się tak nie dało..

PS. Ale przebiegi robimy czysto benzynowe. :o

Od benzyny odliczasz wszystko jak od diesla, chyba, że tankujecie do auta, a odliczacie paliwo nielegalnie z czegoś innego :twisted:

Fajne zakręciory, polatało by się, tylko szkoda że ograniczenia prędkości nie są dostosowane do możliwości dzisiejszych samochodów (czyt. odpowiednio zwiększone :wink: ).

Dlatego fajnie mieć RWD i latać bokiem w każdych warunkach ;)

Opublikowano
miało ich nie być ale jednak to zrobiłem i ich zamówiłem , wszystko przez nowe czarne A4 w ceramice obok którego parkowałem tydzień temu , fotki wieczorem jak paczka dojdzie :wink:

Na pewno ta tajemnica dotyczy nowych chlapaczy, bo przecież nie dodatkowych chromow :)

Opublikowano

Na pewno ta tajemnica dotyczy nowych chlapaczy, bo przecież nie dodatkowych chromow :)

Czekamy w napięciu, natomiast słyszałem, że dla g20 brak jest propozycji oryginalnych chlapaczy ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie będę dłużej trzymał w napięciu , dotarły :D , byłem prawie pogodzony z losem dopóki nie zaparkowałem obok nowego czarnego A4 , patrzę na tył oba auta i widzę że jednak mój przegrywa wizualnie jedynie totalnym brakiem chromów , które jednak cholernie pasują do czarnego dostojnego sedana , no i za pomocą pomysłowości Leeo :cool2: udało mi się zamówić komplet używany z allegro za 500zł - nowe za ok. 1500zł- , ważny było żeby ktoś się zgodził ich wymontować ze zderzaka i mi sprzedać oddzielnie - za czwartą ofertą się udało - bo moja żona by nie przeżyła widoku wielkiego zderzaka w garażu nawet przy użyciu zapewnienia typu : kochanie nie martw się , zaraz go pozbędę :mrgreen:

pozostaje teraz temat montażu , we czwartek wpadnę do mojego ASO gdzie będą sprawdzać czy da się ich montować bez konieczności zdejmowania zderzaka czy nie .

IMG-20210104-175626651-HDR.jpg

@Sławomir nawet dla takiego posiadacza prawa jazdy jak ja , jazda w taką pogodę , taka drogą z takimi widokami , takim autem z takim genialnym układem kierowniczym , powoduje banana na twarzy nawet bez konieczności jazdy bokiem , nie ponieważ nie chcę , ale ponieważ nie umiem :wink: :lol:

Opublikowano

Oj coś wydaje mi się, że bez ściągnięcia zderzaka się nie obejdzie w ASO.

Tą część się wkłada w zderzak i trzeba zatrzasnąć zatrzaski od tyłu zderzaka (od wnętrza) i tak naprawdę później montuje się odblask na tym i zaciska zatrzaski od tyłu - ale masz to już akurat osadzone.

No chyba, że po podniesieniu auta na podnośniku jest dostęp do wewnętrznej części zderzaka -tego nie wiem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nadzieja umiera ostatnia , we czwartek się dowiem :)
Opublikowano
Nadzieja umiera ostatnia , we czwartek się dowiem :)

O Panie, coś umarło oprócz nadziei, że taka cisza o wymarzonych po a4 chromach? :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
melduję się :D jestem po szybkiej wizycie a ASO , nie da się bez zdejmowania zderzaka , jak nie padnę na COVIDa , to na przyszły czwartek termin montażu - specjalna cena dla mnie 650 zł - i zawiozą mnie do pracy rano :8)
Opublikowano
melduję się :D jestem po szybkiej wizycie a ASO , nie da się bez zdejmowania zderzaka , jak nie padnę na COVIDa , to na przyszły czwartek termin montażu - specjalna cena dla mnie 650 zł - i zawiozą mnie do pracy rano :8)

Serio? A nie masz jakiegos znajomego lakiernika? Zdjac zderzak dla nich to pestka, mysle ze w 150, gora 200zl sie zamknie. 650zl to juz naprawde .... so wrong... ;)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
O Boże, nie masz jakiegoś kolegi z który to ogarnięcie w garażu a jedynym kosztem będzie whisky? :lol: przecież to kilka spinek i śrubek, krew by mi leciała z oczu jakbym miał za to zapłacić 650 zł :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja wiem że to herezja z mojej strony , ale jakoś nie mam serca do tego żeby pierwszy BMW w moim klanie , i jeszcze pół roczny było grzebane w nim poza ASO , i trochę to że to nowy model , nie wiadomo czy lakiernik będzie miał spinki , nitki ..itd które akurat pasują do tego modelu . nie ukrywam ze suma 850 zł którą mi proponowali w pierwszym ASO pewnie by skłoniła mnie do tego żeby szukać poza ASO , ale przy obecnej machnąłem ręką , kto bogatemu zabroni ? :mrgreen:
Opublikowano
W aso demontaż, lakierowanie i montaż 1200zl, a bez lakierowanie 650? Chyba dostałeś cenę za usługę individual premium pakiet w wersji special :mrgreen: :mrgreen: