Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie ponieważ mam automat e92 po lift i strasznie kuje mnie w oczy ta gałka od biegów widziałem filmiki ze można joystick jakoś zamontować a czy jest szansa gałkę od dkg założyć ? Czy bez szans i szukać kogoś kto mi przełożyć na joystick ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dkg to sterowanie elektroniczne a ty masz mechaniczne. W gre wchodzi tylko to "cos" z chin imitujace elektronike. Tryby pracy nadal bedziesz przelanczac po staremu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Możesz zamontować joystick z serii F ale IMO nie będzie to pasowało do wnętrza e90.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie jest joystick z serii F, tylko właśnie to coś z Chin, o którym pisze kkx5 :8)
  • Moderatorzy
Opublikowano
Haha, właśnie ostatnio kolega w pracy powiedział, że chce sobie do e60 to założyć. Cały dzień się śmiałem z tego. Na filmach to wygląda tak, że jak drive jest wrzucony to można sobie tą gałą zęby wybić :D

spacer.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam mam pytanie ponieważ mam automat e92 po lift i strasznie kuje mnie w oczy ta gałka od biegów widziałem filmiki ze można joystick jakoś zamontować a czy jest szansa gałkę od dkg założyć ? Czy bez szans i szukać kogoś kto mi przełożyć na joystick ?

Temat się już pojawiał. Można zamontować shifter z DCT. https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=417142&page=32

3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie jest shifter z DTC, to ta sama imitacja, wygladajca znacznie lepiej, ale nadal mechaniczna.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Założyciel tematu nie mówi o funkcjonalności tylko o wyglądzie.
3A0jS9b.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mi chodzi właśnie by zmienic wygląd i aby podświetlenie w tym joysticku działało bo niestety ta galla kuje w oczy
Opublikowano
Możesz zamontować joystick z serii F ale IMO nie będzie to pasowało do wnętrza e90.

Widziałem ten filmik i pisałem z tymi rush ale nie maja na stocku joysticków wiecie gdzie mógłbym dorwać takie odrazu z tymi kabelkami by te podświetlenie było kompatybilne ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U chinczykow tego pełno. Koszt kolo 300 zl.

#Aliexpress 277,27 zł 30%OFF | Auto Accessor Led Gear Shift-Knob Shifter Lever For Bmw 1 3 5 6 Series E61 E90 E60 E46 4d E39 E53 E81 E82 E87 E90 E92 E93 E83 X3

https://a.aliexpress.com/_dTLKjyr

W tym rushu zaplacisz pewnie z 1000 zl a dostaniesz to samo.

Opublikowano
U chinczykow tego pełno. Koszt kolo 300 zl.

#Aliexpress 277,27 zł 30%OFF | Auto Accessor Led Gear Shift-Knob Shifter Lever For Bmw 1 3 5 6 Series E61 E90 E60 E46 4d E39 E53 E81 E82 E87 E90 E92 E93 E83 X3

https://a.aliexpress.com/_dTLKjyr

W tym rushu zaplacisz pewnie z 1000 zl a dostaniesz to samo.

Pewnie tak a właśnie chodziło mi o ten joystick żeby odrazu miał te kable żeby podświetlenie dzialalo. Dzięki jack pewnie wezme i zamówienie z Ali to co podrzuciles