Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedyś próbowałem uaktualnić oprogramowanie ściągając plik ze strony Bmw i pomimo, że tworzył się plik samochód go nie widzi jako aktualizacje.

U mnie oprogramowanie jak na zdjęciu, a u Was? 6120923ba621580f3fa0fbb094084084.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Witam

Kiedyś próbowałem uaktualnić oprogramowanie ściągając plik ze strony Bmw i pomimo, że tworzył się plik samochód go nie widzi jako aktualizacje.

U mnie oprogramowanie jak na zdjęciu, a u Was? 6120923ba621580f3fa0fbb094084084.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Tez mam taka sama wersje. Pod koniec lutego byłem na serwisie i ponoc mi aktualizowali cały system. Tez sie zdziwiłem ze nadal mam ten sam nr odnosnie mediow i telefonu.

Pytałem o to w jednym z tematów i chłopaki pisali ze juz nie ma co zbytnio poprawiac wiec pewnie nie ma nowych softow. Teraz to ID7 Monachium dopracowywuje :D

• Moderatorzy
Opublikowano

Musiałbym sprawdzić co teraz mam po marcowym serwisie, podczas którego ASO kodowało auto, ale we wrześniu 2019 miałem coś takiego

TB-006.074.002

MB-006.074.002