Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wracajac do tematu skory w e28 to osobiscie mam i naprawde nie polecam, biorac pod uwage to ze jest klima to i tak w lato dupka potrafi sie przykleic wsiadajac do auta ktore jakis czas stalo

chociaz nie jestem pewien czy to u mnie to nie jest jakis ekologiczny skoropodobny wyrob, moze ktos z was zna sie na tym lepiej to chetnie sie dowiem co to za wynalazek

tak to wyglada :

http://img77.imageshack.us/img77/984/dsc00989gh9.th.jpg

http://img77.imageshack.us/img77/5535/dsc00993ye8.th.jpg

http://img77.imageshack.us/img77/1629/dsc01730rm3.th.jpg

Opublikowano
Na moj gust jest to skora ekologiczna :D identyczna tylko bezowa maja dwie e28 w trojmiescie a skora nie jest w dziury i nie peka tylko sie wyciera :wink:
moje modele
Opublikowano
E24 635 w automacie na trasie przy spokojnej jezdzie 9L w miescie 12-15L .

moje 528i też tak pali...

zgodnie z zasadami sekcji geriatrycznej średnio spaliła mi kiedys 10 litrów ale to juz nie jazda :wink:

Opublikowano
Na moj gust jest to skora ekologiczna :D identyczna tylko bezowa maja dwie e28 w trojmiescie a skora nie jest w dziury i nie peka tylko sie wyciera :wink:

Nie do końca się moge zgodzić. skóra może również pęknąć.

Co do tego że "skóra nie jest w dziury" też się nie zgadzam.

Na mój gust aby dowiedzieć się czy to prawdziwa skóra czy tylko "skajka niepękajka" trzeba by zobaczyć jak wygląda z drógiej strony.

"Skóry ekologiczne" są na takim jakby płutnie od spodu

Sam mam czarną skóre (prawdziwą) na BMW Sportsitze, ale nie nażekam na niedogodności. Skóra to skóra.

A jeśli chodzi o spalanie to moje najniższe to 10,5l gazu, najwyższe 29,5l gazu ;)

Srednio jednak wychodzi mi 12-15l

Pozdrawiam

OO==ll==OO

www.bmwauto.pl

Opublikowano
I jeszcze w kwestii skóry - super wygląda - tylko żeby całość pasowała do siebie - boczki, deska, cały dywan nie mówiąc o szybach i lakierze. A więc mając tak jak ja lakier bahamabeige metallic (170), dymione na brązowo szyby, brązowe wnętrze... założenie samych siedzeń ze skóry wyglądałoby komicznie
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Jak kupie sobie już wymarzoną E-28 to chetnie bym zrobił beżowy środek, boczki beżowe, dywanik, deska, fotele itp.Ale mimo wszystko obszyłbym skórą:).
Opublikowano
także szukam dobrej skorzanej tapicerki do e28. Obecne są poniszone i wysiedziane, 4 godziny w samochodzie i plecki dawały o sobie znąć. mam elektryczną skórę od e32. wsadzilem narazie tylna kanape boki były nieco podniszczone wiec pomyślalem ze dopasuje ja. bez wiekszych problemów udało się to zrobić. teraz zamierzam wstawić przednie siedzienia.