Skocz do zawartości

Proszę o rade - jakie lampy tylne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak slawo pisze - tylko m3. Widzialem na zywo kilka e36 ze swiatlami a'la lexsus - wyglada gorzej niz tragicznie. Nie zdecydowalbym sie na zakup takich lamp do BMW - nigdy!
Opublikowano
Pierwsze lampy są całkiem ciekawą opcją, myślę, że po założeniu osiągniesz bardzo modny Trabant-look. Drugie też są ciekawe, aczkolwiek lepiej pasuje do nich nazwa "Agro-żenada-stajl". :mrgreen:
Opublikowano
witam i pozdrawiam tym samym szukam lamp lexus do mojego compacta i nigdzie nie ma sa tylko jedne z takim kołem po srodku czerwonym ale one sa brzydkie nie wiecie gdzie moge dostac :(:( z gory dziex
Opublikowano

O czym wy mówicie, lexus juz dawno z mody wyszedł a po drugie to wiocha, jak zobacze na ulicy BMW z lexusem to odrazu kojazy mi sie z Wiejskim Tuningiem, Cleary do E36 to wyglada ja Deawoo Nexia Style,

Oryginalne Lamy M-Look i bedzie jak najbardziej :cool2:

Opublikowano
ja nie mialbym jeszcze nic przeciwko czarnym - ale wyrobem markowym - np MHW .. z tym ze nie do seryjnego auta i odpowiednio zrobionego .. no i do koloru zewnetrznego tez raczej nie srebrny czy bialy tylko czarny lyb czerwony ..
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl