Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, sprowadziłem sobie x3 f25 2,8i z USA (rocznik 2013).

Na papierach od nich mam wszędzie 2014, no ale to już ich dziwne rejestrowanie.

Auto jest walnięte przodem, do wymiany:

kompletny zderzak, maska, lewy błotnik, obie lampy oraz pas przedni ( chłodnice są już nietknięte na szczęście)

I teraz pytanie, czy mogę tu wsadzić graty od modelu po lifcie (skoro i tak muszę cały przód zrobić?)

To będzie kompatybilne, czy jednak spotkam jakiś "nieoczekiwany" problem?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pewnie dojdą jeszcze jakieś drobiazgi, plastiki, może nadkola, ślizgi zderzaka itp.

Lusterka koniecznie do wymiany, chyba, że zostawisz boczne kierunkowskazy w błotnikach zamiast zaślepek, ale to wyjdzie wtedy taki misz masz.

Idąc za ciosem, od razu kupiłbym jeszcze tylny zderzak, aby z zewnątrz był komplet LCI, aby od razu dać z resztą gratów do lakiernika.

Generalnie prosta przeróbka, a auto LCI jednak ładniejsze.

Na forum jeszcze parę osób zmieniało kierownicę i konsolę środkową na wersję LCI, bo dużo nowocześniej wygląda.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

dziękuję za podpowiedzi w tak krótkim czasie :D :D

i o rany, trochę tego się by uzbierało.

Moim zamysłem było podmienienie tylko tych części, które i tak muszę ogarnąć.

Te kierunkowskazy już średnio, a dalsza ingerencja w tył czy środek auta totalnie odpada.

No to mam zagwostke... :shock:

Opublikowano

jeszcze tak w nawiązaniu do tego, co pisaliście odnośnie lusterek z kierunkowskazami.

Pewnie tak jest ale wolę się upewnić.

Aby je zmienić i żeby działały kierunkowskazy, trzeba by było pobawić się dodatkowo z elektryką?

czyli pewnie sporo pierdo...enia przy tym. :roll: :roll:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Pewnie dojdą jeszcze jakieś drobiazgi, plastiki, może nadkola, ślizgi zderzaka itp.

Lusterka koniecznie do wymiany, chyba, że zostawisz boczne kierunkowskazy w błotnikach zamiast zaślepek, ale to wyjdzie wtedy taki misz masz.

Idąc za ciosem, od razu kupiłbym jeszcze tylny zderzak, aby z zewnątrz był komplet LCI, aby od razu dać z resztą gratów do lakiernika.

Generalnie prosta przeróbka, a auto LCI jednak ładniejsze.

Na forum jeszcze parę osób zmieniało kierownicę i konsolę środkową na wersję LCI, bo dużo nowocześniej wygląda.

Czym się rozni tylni zderzak m pakiet ?

Ja zostawilem w blotniku kierunki bo bardziej mi się podobają ( kwestia gustu)