Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam obecnie radio business bez cic. Wyczytałem gdzieś, że jest wersja radia prof która ma w sobie wbudowany moduł BT do muzyki. Czy to prawda, czy i tak trzeba montować zewnętrzne kable?
Opublikowano

Tak jest taka wersja z wbudowanym BT i USB ale BT służy tylko do rozmów a USB można odtwarzać muzykę tylko z pendrive. Mam taka wersje na sprzedaż ze wszystkimi kablami wtyczkami itp. Sam u siebie poprzednio montowałem i ogólnie roboty na godzinę, prosto i bez problemu

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=31&t=363969

Opublikowano
Kurde słabo. To możesz poradzić jakie są najszybsze sposoby na muzykę pod bt? Nie mam usb w podłokietniku i zależy mi, żeby można to sterować z poziomu kierownicy. Czytam, że emulator zmieniarki nie działa pod radiem business też?
Opublikowano
Doposażenie w combox lub kupienie navi na androidzie. Koszt podobny około 1.5tys
Opublikowano

Kolego najtańszym sposobem na muzykę z bt będzie transmiter koszt ok 85zl z wysyłka. Osobiście używam xaomi roidmi 3s i jestem bardzo zadowolony, jakość bardzo dobra, nie szumi, wystarczy mieć włączony bt w telefonie i za każdym razem łączy się automatycznie + możesz sobie ustawić ze po połączeniu odpala się np spotify czy wybrany odtwarzacz muzyczny. Kolejnym plusem jest ładowarka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk