Skocz do zawartości

Sworznie wahaczy przednich - która firma?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co sądzicie o sworzniach wachaczy przednich następujących firm:

TRW-LUCAS - 65,00 zł

Moog - 45,00 zł

4Max - 35,00 zł

Lemforder - 55 zł

Czy jest sens kupować droższe?

Dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam

Opublikowano
Przy zakupie sworzni nie patrz na kilka złoty różnicy tylko kup Lemfordera albo Meyle. Jeśli chcesz więcej wiedzieć o tych drugich to wpisz "MEYLE" w wyszukiwarce bo szkoda w kółko pisać to samo. Lemforder jest w E36 i nie tylko stosowany na pierwszy montaż a to świadczy o jakości.
Opublikowano
tylko lemforder .. zreszta koszt samych sworzni przy koszcie wymianie i ustawieniu zbieznosci nie jest az tak znaczacy ..
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
A ja polecę TRW założyłem i jest ok :8) kumpel ma lemfordera i mu sie wybiły po poł roku niecałym, a jeżździ tak jak ja czyli niezbyt duzo i raczej ostroznie tzn. nie po kraterach ktore mamy na drogach, ale ileludzi tyle zdań, wybierz albo Lemfordera albo TRW inne sobie raczej daruj, zreszta to czy Ci sie wybije znowu to zalezy od stylu jazdy przecież. Zgadzam się ze zdaniem kolegów kilka złotych więcej na sworzniu to nic w porównaniu z resztą tzn zbierznośc ,robocizna itd więc nie kupuj jakiś szitów bie warto pozorna oszczędność