Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie doposazenia mojej bmw f11. Obecnie mam nie skladane lusterka bez fotochromu bez kierunków. A chciałbym założyć :

1.skladane

2.fotochrom

3. Z kierunkowskazami.

Wewnetrzne lusterko mam fotochromatyczne więc wydaje mi się że sygnał do foto mogę pociągnąć od niego. Ktoś się orientuję co jest potrzebne? Może ktoś coś takiego robił? Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

potrzebujesz tylko 3 elementy, przelacznik szyb i 2 kompletne lusterka

w przedlifcie 3 pinowe, polift 5-o pinowe

kierunki chyba bedziesz musial piciagnac z frm albo z blotnikow

pozniej podmiana pinow w ori wiazce i kodowanie, mowa o lustrach fotochrom bez asystenta i kamer

Opublikowano
Dzięki za odp.mowisz 3 pinowe? A nie jest tak że teraz mam 3 pinowe a jeżeli chciałbym bardziej rozbudowane to potrzebuje więcej pinow? I wiązki nie będę potrzebował bardziej rozbudowanej? Orientujesz się może które kable trzeba podmienic jeżeli chodzi o składanie i fotochrom?
Opublikowano
standardowe lusterka sa 5-o pinowe przed liftem i 7 pinowe po lifcie bo dochodzi zasilanie mrugacza, fotochrom ma sterownik w lusterku i wystarcza 3 piny + 2 po lifcie do mrugacza
Opublikowano
Czyli przed liftem nie było lusterek z migaczami? Ok A jak byś jeszcze mógł mi napisać skad pociągnąć zasilanie do modułu do skladania lusterek .