Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich fanów jedynie słusznej marki!

mam wydaje sie prosty problem, ale... jak to czasami bywa, przy bliższym zapoznaniu sie z tematem, nie jest tak łatwo.

mianowicie chce sie dostać do kabli tylnych głośników i podpiąć je przez konwerter HIGH->LOW do wzmacniacza.

jak sie do nich dostac?

ew. czy ma ktoś schemat które przewody z oryginalnego wzmacniacza z bagażnika idą do tylnych głośników?

na upartego można sie też dostać do głośników idących wzdłuż oparcia - ale za cholere nie wiem który do czego.

a spsuć ;) łatwo.

z góry dzięki za pomoc.

znalazłem taki opis na forum usera piotriviola ...

cZEŚĆ!

NIE JEST TRUDNO.MUSISZ PODNIEŚĆ ,SZARPNĄĆ OD DOŁU SIEDZISKO DOLNE,NASTĘPNIE SĄ DWIE NAKRĘTKI PO BOKACH M6 ODKRĘĆ JE I OPARCIE MOŻESZ ZDEMONTOWAC WYCIĄGAJĄC NAJPIERW ZAGŁÓWKI.NASTĘPNIE ZDEMONTUJ BOCZKI TAM GDZIE JEST TYLNE OSWIETLENIE TYLKO UWAŻAJ NA PRZEWODY .JAK ZDEMONTUJESZ OPARCIE TYLNIE WIDOCZNE BĘDĄ KOŁKI PLATIKOWE TYLNEJ PÓŁKI POD KTÓRĄ SĄ GŁOŚNIKI WYCIĄG JE I PÓŁKA JEST GOTOWA DO DEMONTARZU.jEŚLI BĘDZIESZ MIAŁ PYTANIA TO SŁUŻĘ POMOCĄ!!!!!!!!!!

próbowałem szarpać siedzisko, ale nie idzie. mocno trzeba??? nie chce czegoś zerwać

Małżeństwo to głupota, lepiej kupic se kota ;)

http://images.spritmonitor.de/247664_5.png

Opublikowano
Hej ! Podaj mi adres email to prześle Ci schematy, które znalazłem na necie. Sam je ściągłem, żeby zrobić dokładnie to samo co Ty w tej chwili zamierzasz, ale niestety jeszcze do tego nie doszedłem z braku czasu dlatego nie ręcze za ich poprawnośc.
Opublikowano

WIELKIE DZIĘKI ZA SCHEMATY!

SUKCES

SUB PODŁĄCZONY, WZMAK RÓWNIEŻ!

I WSZYSTKO MIODNIE ZAPODAJE!

Dokończe dzieła i wystawie dla "potrzebujących" dokładny schemat działania, co jak, na jakim sprzęcie i jak mordowałem to u siebie.

Dzięki wielkie dla Krystianosa za schematy!

Małżeństwo to głupota, lepiej kupic se kota ;)

http://images.spritmonitor.de/247664_5.png

Opublikowano
WIELKIE DZIĘKI ZA SCHEMATY!

SUKCES

SUB PODŁĄCZONY, WZMAK RÓWNIEŻ!

I WSZYSTKO MIODNIE ZAPODAJE!

Dokończe dzieła i wystawie dla "potrzebujących" dokładny schemat działania, co jak, na jakim sprzęcie i jak mordowałem to u siebie.

czekam z niecierpliwością na te schematy :modlitwa: