Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam możliwość kupna e90 lci ze stanów w dobrej cenie

3a715b2a0de13.jpg.html

019f47c6fb822.jpg.html

Z związku z tym mam pytania czy da się to porządnie zrobić dla siebie i jakie mnie więcej koszty?

Drzwi tylnie raczej widzę ze do wymiany, przednie myśle ze naprostują ten narożnik, a próg? Jak wyprostują to szpachel i malowanie? Czy będzie to trwałe? Ile może mnie wynieść zrobienie tego wszystkiego na igłe w okolicach poznania?

Chce to dla siebie bo fajna cena i przebieg 328xd ze stanów, a przebieg niecałe 40k 2011 rocznik.

Chce wrzucić lpg i cieszyć się tanim dupowozem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
LPG słabym pomysłem jest, gdyż silnik zacznie się niszczyć i z taniego „dupowozu” zrobi się studnia bez dna, której nikt nie będzie chciał odkupić: przez bicie, szpachlę i właśnie LPG. Możesz kupić jak chcesz, ale igła to nie będzie i wartość też będzie zaniżona. Rada: kup ładne BMW w Europie, bo to tańsze niż klepać starego Amerykańca. PS: xdrive nigdy nie będzie tanie w użytkowaniu, dlatego jest tak tanio. :D