Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie o to idzie. Piszesz w opisie że masz M-tech,w innych postach piszesz iż masz zawieszenie 226a.I otrzymujesz odpowiedzi co trzeba kupić.Tu znów zaczynasz temat cholera w sumie wie o czym.Jak masz 226a to wiadomo co kupić.Jak masz standard to Sachs który kosztuje może 200zł.Zatem o czym my piszemy?.Chcesz amortyzatory po 17,34zł?
Opublikowano
Wsadza się do BMW najtańsze g...a, a nie części, lub używki niewiadomego pochodzenia, jeździ się dopóki samochód nie zacznie się sypać, a później zdziwienie i rozczarowanie, że BMW się psuje i jest do d..y. Serwisujcie na czas na normalnych częściach i nie będzie problemu.
Opublikowano

Nadal dostałeś odpowiedz.Zmieniasz zawieszenie z 226a?.A sprężyny to babcia Kazia zmieni?.Masz problem kupując BMW w kupieniu Sachsów za 2 setki ?.Ogarnij się i kup Trabanta.I dlatego tyle złomu E46 mamy na aukcjach.

Chłopie,dopasuj chęci do mozliwości.

Opublikowano

Masakra ... ktoś napisze - ma gwarancję - ma. I tyle ...

Bez sensu. Chociaż zwykłe sachsy ...

Opublikowano
według moich obserwacji BMW wypada dość kiepsko porównując do zwykłego Hyundaia

Jeszcze nie słyszałem aby silniki w tych autach robiły po 500 000km a jak są lepsze od BMW to robią po 1 milion ?

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
wymieniłem ogólne bolączki bmw, jest ich mnóstwo na forach..

Wymien mi prosze te bolaczki

Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Tapatalka

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Powyzej mialem na mysli ze jeszcze nie widzialem auta z Korei co by silniki robily ponad 500 tys km

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
koziolekkamil serio ty chcesz do samochodu ważącego około półtorej tony dać amory za 100zł? Czy Cię za przeproszeniem nie [bAD]** więcej kosztowały mnie amory do mojego pierwszego samochodu cinquecento firmy KYB. Gratuluję druciarstwo na poziomie master XD

A mnie krosno wielokrotnego użytku do 126p, zestaw koni z regulacją twardości do astry I, gazówki do golfa III i inne ...

Rzeźnia :)

Opublikowano
Panowie czy ktoś mi odpowie jakiej marki są najbardziej miękkie(komfortowe) amorki?

Czy sprężyny z 320d podejdą mi do 330d?

Fizycznie tak, praktycznie nie. Siadzie ci na nich samochod jak na sportowych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Było o tym w na forum ale nie mogę podjąć decyzji - chciałem zapytać o opinię.

Mam auto z 2000 roku z zawieszeniem 226A

Muszę wymienić zawieszenie (sprężyny i amortyzatory). Myślałem o B6 ale kurcze drogie są. Jako sprężyny chcę założyć Eibach pro kit.

Mam do was pytanie jakie byście założyli amortyzatory zarówno na tył jak i na przód - może ktoś jeździ i może się wypowiedzieć.

Zaproponowano mi do mojego auta i do eibachów:

komplet amortyzatorów Monroe Reflex

lub

amortyzatory na przód sachs adventage tył sachs Super Touring (bo podobno wycofano adventage jako tył)

Co byście założyli - będę wdzięczny za podpowiedzi.

Opublikowano

Ja chce zmienic sprezyny bo ostatnio zmienilem tyl bo mi pekla ale nie wiedzialem ze mam 226A i kupilem serie troche sie tyl podniosl.

Amorki wygladaja dobrze. Nie wiem jak sprawdzic w jakim sa stanie. Chyba na stacje diagnostyczna musze pojechac i przetestowac.

albo zaloze pro kity springi i zobacze jak to bedzie. Pozniej ewentualnie zaloze nowe amory.

Opublikowano
troche podwojna robota, u mnie przy zakladaniu springow okazalo sie ze amory to totalny smietnik, a ze pod nosem nie mialem gdzie kupic to zlozylem wszystko do kupy i pare dni tak jezdzila. pozniej znowu rozbieranie wszystkiego i zmiana amorkow. mam do oddania za grosze oryginalne springi od 330ci jak chcesz, z tego co wiem one sa seryjnie obnizone
Opublikowano

Witam,

Nastawiłem się juz na pro kity ale dzięki za ofertę.

Powiedz mi czy sam demontowałeś sprężynę na mcpersonie, bo z tyłu to żaden problem. Boję się, że mi wystrzeli i coś sobie zrobię.

Może lepiej podjechać z kolumną do warsztatu aby zmienili?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Amortyzatory kupujesz na podstawie wyglądu?.I na podstwie wyglądu mamy stwierdzić czy pasują?.Sprawdz sobie jakie masz zawieszenie,sprawdz numery amortyzatorów i poszukaj-proste.